SKRØPELIG: Michael Jacksons kropp - her på vei fra et helikopter til en rettsmedisinerbil - var i svært dårlig forfatning. Foto: All Over Press
SKRØPELIG: Michael Jacksons kropp - her på vei fra et helikopter til en rettsmedisinerbil - var i svært dårlig forfatning. Foto: All Over PressVis mer

- Michael var skallet og utsultet

Den foreløpige obduksjonsrapporten er uhyggelig lesning. Les den her!

SEHER.NO: Obduksjonen av den avdøde popstjernen Michael Jackson taler sitt tydelige språk. Både om en mann som levde et hardt liv og om de voldsomme forsøkene på gjenopplivning etter superstjernens hjertestans.

Nå har den britiske avisen The Sun gjennomgått resultatene av lege Lakshmanan Sathyavagiswarans obduksjonsrapport.

Av rapporten fremgår det at Michael Jackson i sitt 50-årige liv fikk minst 13 plastikk-perasjoner, og at han døde tynn som et skjelett.

- Michaels familie kommer til å bli forskrekket når de ser hvor dårlig tilstand han egentlig var i. Han var skinn og ben. Han hadde mistet håret, og da han døde hadde han ikke spist annet enn piller, sier en kilde til avisen.

Her er hva som, ifølge The Sun, kommer frem i den foreløpige obduksjonsrapporten,:
Hår og ansikt: Michael Jackson var nesten helt skallet. Han hadde på seg en parykk da han døde. I ansiktet hans fantes adskillige spor etter plastikk-kirurgi. Han hadde heller ikke lenger noe neseben.

Ribben og bryst: Flere ribben var brukket i forbindelse med forsøkene på gjenopplivning. Det fantes dessuten spor etter fire injeksjoner, som tilskrives ambulansepersonalets forsøk på gjenopplivning med adrenalin.

Magen: Michael Jacksons magesekk var tom, og han hadde ikke spist de siste seks timene før sin død. I magersekken fant man bare halvoppløste piller, og Jackson beskrives som meget utsultet.

Vekt og høyde: Jackson veide 50 kilo, og målte 178 centimeter i høyden.

Hud og hår: Spor etter minst 13 forskjellige plastikk-operasjoner. På brystet fantes spor etter en operasjon, mest sannsynlig en hudkreft-operasjon.

Ben og kropp: Tallrike blå merker på kne og bein. Blåmerker og andre mindre sår på ryggen. Stikkmerker på store deler av kroppen.

Hjernen: Jacksons hjerne ble stadig oppbevart i henholdt til flere undersøkelser. Kroppen er utlevert til familien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg tilgir Michael