BRØT SAMMEN: - Michael var trengt opp i et hjørne, og hadde brutt sammen under det store presset, forteller en kilde til The Sun. Foto: AP
BRØT SAMMEN: - Michael var trengt opp i et hjørne, og hadde brutt sammen under det store presset, forteller en kilde til The Sun. Foto: APVis mer

- Michael var redd for å bli slått ihjel

Superstjernen ville avlyse de 50 London-konsertene.

SEHER.NO: Michael Jackson var presset til det absolutt ytterste før han på tragisk vis døde den 25. juni - sannsynligvis som følge av overmedisinering.

Det er avisen The Sun som nå siterer en kilde for opplysningene, som angivelig stammer fra Jackos psykolog.

Ifølge den engelske avisen diskuterte poplegenden til det siste om det ikke var mulig å avlyse eller utsette de 50 London-konsertene han hadde foran seg. Tilsynelatende var det kun et enormt press, økonomisk såvel som kunstnerisk, som fikk ham til å opprettholde konsertplanene.

- Michael var alltid klar over at "The show must go on". Det gikk så langt som at han var besatt av tanken på at han ville bli slått ihjel hvis han ikke gikk på scenen. Han var trengt opp i et hjørne, og hadde brutt sammen under det store presset, sier en ikke-navngitt kilde til The Sun.

Samtalene med psykologen, der det skal ha fremkommet at Michael på sammenbruddets rand vurderte å droppe konsertene, skal ha funnet sted 13 dager før han døde.

- Mens Michael hadde vært åpen og ærlig under deres første møte, viste han klare og tydelige tegn på nervesammenbrudd da de møttes for andre gang. De diskuterte hvorvidt det beste ville være å avlyse eller utsette konsertene, forteller kilden om de påståtte psykolog-samtalene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Drømmer om "Jackson Three"

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.