AVVISENDE: Michael skal ha vært uinteressert i å snakke med sin halvsøster.  - Han godtok meg aldri som hans søster. Jeg fikk verken en klem eller håndtrykk. Ingen fysisk kontakt i det hele tatt, sier JohVonnie Jackson. Foto: All Over Press
AVVISENDE: Michael skal ha vært uinteressert i å snakke med sin halvsøster. - Han godtok meg aldri som hans søster. Jeg fikk verken en klem eller håndtrykk. Ingen fysisk kontakt i det hele tatt, sier JohVonnie Jackson. Foto: All Over PressVis mer

- Michael var kald og avvisende

Møtet med broren Michael Jackson ble alt annet enn hjertelig for hans hemmelige søster.

SEHER.NO: Halvsøsteren til avdøde Michael Jackson, JohVonnie Jackson (35), møtte sin halvbror for første og siste gang i 2003 skriver Daily Mirror.

JohVonnie er datteren til Cherryl Terrel og Michaels far, Jo Jackson. De to hadde en 25 år lang affære. 

Hun forteller at Michael virket kald og uinteressert i henne.

- Han godtok meg aldri som hans søster. Jeg fikk verken en klem eller håndtrykk. Ingen fysisk kontakt i det hele tatt, sier hun til Daily Mirror.

JohVonnie var 29 år gammel da hun ble invitert til Neverland etter å ha vært og sett på konsertene hans i årevis. Hun gledet seg stort til møtet.

- Jeg ville klemme ham. Jeg trodde at vi kunne gå et sted og ta en prat så vi kunne bli bedre kjent. Det var veldig sårende at han ikke var interessert i å snakke med meg det hele tatt, sier hun. 

Michael ga derimot mer oppmerksomhet til Yasmine, JohVonnies åtte år gamle datter.

- Hun fikk klemmer og kyss, alt jeg ikke fikk. Jeg ble litt sjalu, sier JohVonnie.

JohVonnie fikk aldri sjansen til å møte Michael igjen, og forteller at resten av Jackson-søskenflokken unngår henne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Grotesk rykte blusser opp etter Jackos død