SIER NEI: Det blir ingen gjenforening med familiesuksessen "Jackson 5" med det første. Michael Jackson avviser at han blir med brødrene på turné. Her er han avbildet nylig på shopping, der han stadig hold på sin egen mye omtalte nese.  Foto: All Over Press
SIER NEI: Det blir ingen gjenforening med familiesuksessen "Jackson 5" med det første. Michael Jackson avviser at han blir med brødrene på turné. Her er han avbildet nylig på shopping, der han stadig hold på sin egen mye omtalte nese. Foto: All Over PressVis mer

Michael peker nese til hele familien

- Jeg har ingen planer om å spille inn låter eller dra på turne med familien.

LOS ANGELES (Seher.no): For bare et par dager ble det bekreftet at Michael Jackson (50) og Janet Jackson (42) hadde sagt ja til en gjenforening med "Jackson 5" neste år.

Dette viser seg nå å være feil, skriver PerezHilton.com.

Det var storebror Jermaine Jackson (53) som avslørte den gledelige nyhetene overfor en australsk tv-kanal nylig.

- Janet skal åpne showet for oss, og så blir det selvfølgelig de originale "Jackson 5" med Michael, Randy og hele familien. Vi jobber med turneen nå og regner med å være klare til neste år, sa han den gang.

Men ifølge "Thriller"-stjernens talsperson, Dr. Tohme, stemmer ikke dette. Popkongen tilbakeviser også selv ryktene i et personlig skriv til nettstedet:

- Mine brødre og søstre har min fulle kjærlighet og støtte, og vi alle har delt mange flotte opplevelser sammen. Men på dette tidspunktet har jeg ingen planer om å spille inn låter eller dra på turne med dem.

- Jeg holder selv på å utvikle nye og spennende prosjekter i studio, og jeg ser frem til å dele dette med fansen under en konsert om kort tid.

LES OGSÅ: Må Jacko holde nesa på plass?