GJENFORENES: Jackson 5 planlegger gjenforeningsturnè med hele familien til neste år.
GJENFORENES: Jackson 5 planlegger gjenforeningsturnè med hele familien til neste år. Vis mer

Michael og Janet med på turnè

Jackson 5 gjenforenes til neste år.

SEHER.NO: Endelig er det bekreftet - Jackson 5 skal gjenforenes og ut på turnè til neste år. Og da med både Michael og Janet i spissen.

Det var storebror Jermaine Jackson som bekreftet den gledelige nyhetene overfor en australsk tv-kanal nylig, skriver Berlingske Tidende.

- Det har lenge vært planlagt en gjenforening av Jackson-familien. Det er bare timingen som har vært vanskelig. Så det vi har gjort er at vi har jobbet med musikken og logistikken inntil videre, sa Jermaine.

Om gjenforeningen har noe med Jackson-familiens stadige økonomiske problemer vites ikke, men ifølge Jermaine skal hvertfall alle familiestjernene være med på showet.

- Det blir mer en sånn familie-ting. Janet skal åpne showet for oss og så blir det selvfølgelig de originale Jackson 5 med Michael, Randy og hele familien. Vi jobber med turneen nå og renger med å være klare til neste år, sier han.

Michael skal flere ganger ha sagt nei til å være med på en gjenforeningsturnè med familien. Men nå skal altså popkongen, som nylig uttalte at han også planlegger en egen comebackturnè til neste år, ha ombestemt seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jackson 5 musikal!