Michael Keaton ble dumpet av Courteney Cox

Hun orket ikke vente lenger, sier venner av «Friends»-stjernen.

HETT PAR: Courteney Cox ga opp Michael Keaton da han aldri spurte om hennes hånd.   Foto: REX/BEI/All Over Press
HETT PAR: Courteney Cox ga opp Michael Keaton da han aldri spurte om hennes hånd. Foto: REX/BEI/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidlig på 90-tallet var Oscar-nominerte Michael Keaton (63) og «Friends»-stjernen Courteney Cox (50) et av Hollywoods heteste par. 

Paret møttes i 1989 og var sammen i seks år før Keaton - som er nominert for sin rolle i filmen «Birdman»- ble dumpet av den 13 år yngre kjæresten. 

– Courteney sa hele tiden at hun ville gifte seg og hintet om frieri, men han bare vitset det bort. Hun orket ikke vente lenger, fortalte venner til ukebladet National Enquirer.

Rykter om gjenforening

COMEBACK: Michael Keaton har hatt en pause fra lerretet de siste årene, men er endelig tilbake på den røde løperen.  Foto: Splash News/ All Over Press
COMEBACK: Michael Keaton har hatt en pause fra lerretet de siste årene, men er endelig tilbake på den røde løperen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Siden stjernebruddet i 1995 har «Birdman»-kjekkasen holdt detaljer rundt privatlivet sitt tett til brystet. For tre år siden innrømmet Courteney at hun alltid har savnet sin tidligere kjæreste. 

– Han er mitt livs store kjærlighet, og jeg elsker ham fortsatt, sa hun til magasinet People.

Dermed begynte ryktene om gjenforening å svirre i Hollywood. 

Få med deg alt om årets store Oscar-fest i Se og Hør TVs store spesialsending mandag 23. februar.

– Jeg vet ikke hva jeg ville gjort hvis det ble aktuelt. Jeg har ikke tenkt på det, sa Keaton til magasinet Grantland.

Fortsatt singel

Til tross for ryktene, fant Cox etter hvert kjærligheten med «Snow Patrol»-medlem Johnny McDaid (38) og er i dag forlovet med musikeren. Selv om Keaton fremdeles er fri og frank, er han ikke alene av den grunn. Sønnen Sean Maxwell (31) kan han alltid stole på. 

- Han er min beste venn – smart, morsom og omsorgsfull, sa en rørt Keaton i sin Golden Globe-takketale for noen uker siden.

63-åringen vant Golden Globe for hovedrollen i komedien «Birdman» og er en av favorittene til å vinne Oscar for suksessfilmen. 

Se Seoghør TVs Oscar-vorspiel fra Hollywood:

 

LES OGSÅ: Her er tidenes verste Oscar-kjoler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer