BLE 50 ÅR: En hel verden er i sorg etter at Michael Jackson 25. juni gikk bort, 50 år gammel. Foto: All Over Press
BLE 50 ÅR: En hel verden er i sorg etter at Michael Jackson 25. juni gikk bort, 50 år gammel. Foto: All Over PressVis mer

- Michael kan ha blitt drept

Politisjefen i Los Angeles setter spørsmålstegn ved popstjernens død...

SEHER.NO: Amerikanske myndigheter har hittil hevdet at poplegenden Michael Jacksons død skyldtes hjertestans. Men nå forbereder Los Angeles-politiet - som etterforsker saken - seg på det verst tenkelige scenarioet.

- Vi avventer stadig en bekreftelse fra liksynskontoret for å klargjøre dødsårsaken. Vi er avhengig av resultatene fra disse rapportene, og ut fra dem vil vi få vite om det er snakk om et drap - eller om vi har å gjøre med en utilsiktet overdose, sier politisjefen William Bratton til CNN.

Mye tyder nå på at politiet har fått en viss forhåndsinformasjon rundt dødsfallet. Dermed er spekulasjonene for alvor igang i medier rundt om i hele verden.

Det sentrale i etterforskningen er giftrapporten fra obduksjonen, som ventes klar om to uker. Etterforskningen konsentrerer seg nå om å fremskaffe dokumenter fra de fem legene som har behandlet "The King of Pop". Foreløpig har man kommet et stykke på vei.

- Vi har beslaglagt en rekke gjenstander som kan brukes i etterforskningen, forteller Bratton.

Tidligere denne uka sa Jacksons hudlege, Arnold Klein, til CNN at han visste at Jackson tok det sterke preparatet Diprivan.

- Han sa at han brukte det til å sove om natten. Jeg sa til ham at han var gal, sa Klein den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ikke Michaels sønn