BLEMME: Prince Michael Jackson I har denne uka lagt ut en rekke bilder av sin nye tatovering. Fansen har imidlertid vært rask med å påpeke at ikke alt er som det skal i dikt-strofa han har fått på brystet. Foto: NTB Scanpix
BLEMME: Prince Michael Jackson I har denne uka lagt ut en rekke bilder av sin nye tatovering. Fansen har imidlertid vært rask med å påpeke at ikke alt er som det skal i dikt-strofa han har fått på brystet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prince Michael Jackson I:

Michael Jacksons sønn tatoverte kjent dikt på brystet. Så oppdaget fansen tabben

- Ikke bare én, men to feilstavinger!

Publisert

I løpet av en rekke innlegg på Instagram, har Michael Jacksons sønn, Prince Michael Jackson I (19) dokumentert prosessen rundt sin nye tatovering.

Verket, som strekker seg over hele overarmen, samt deler av brystet, skal ifølge US Weekly ha tatt tolv timer, fordelt på to dager, å ferdigstille.

19-åringen forklarer selv i det siste innlegget at han er svært fornøyd med resultatet.

Ifølge årvåkne fans er det imidlertid noe som ikke stemmer helt.

På brystet har Jackson nemlig tatovert to linjer av poeten og forfatteren Dylan Thomas' kanskje mest kjente dikt «Do not go gentle into that good night».

Saken fortsetter under bildet.

Me and @dermagraphink put 4.5 hrs today almost done but looking great

A photo posted by Prince Jackson (@princejackson) on

- Sjukt og uheldig

Mens 19-åringens første strofe i tatovering leser «Do not go gentle in (skal stå into journ. anm) that good night», heter det i linje to «Rage, rage against the dying of the light», der «against» ser ut til å være feilstavet.

I kommentarfeltet har majoriteten vært raskt ute for å påpeke feiltakelsen.

- Wow. «Against» er skrevet feil. Det er ikke bare én bokstav heller. Ta laser og fiks opp i det så fort du kan.

- Ikke bare én, men to feilstavinger! Og disse «tatovørene» er profesjonelle? Tror ikke det.

Videre påpeker en annen at det er utrolig hvordan noen kunne overse en slik blemme.

- Jeg mener, dere er ikke engang i nærheten på «against». Hva er dette...er det..«agenainft»???? Smh. Tatoveringen er sjuk, så det er uheldig at dette kan ha skjedd. Forhåpentligvis får du det fikset.

Jackson har selv ikke kommentert de mange tilbakemeldingene så langt.

Følge i farens fotspor

Det er syv år siden «Kongen av pop», Michael Jackson, ble funnet kollapset på sitt eget soverom før han ble hastet til sykehus og erklært død, 50 år gammel.

LYKKELIGE TIDER: Her er Prince Michael sammen med lillesøsteren Paris og deres berømte far før han døde. Foto: Scanpix.
LYKKELIGE TIDER: Her er Prince Michael sammen med lillesøsteren Paris og deres berømte far før han døde. Foto: Scanpix. Vis mer

Popstjerna etterlot seg barna Prince Michael Jackson I (19), Paris Jackson (18) og Prince Michael Jackson II (14). Barna har fra de var små blitt skjermet mest mulig fra offentligheten og pressen.

Michael Jacksons eldste sønn har imidlertid tidligere vært åpen om at han har valgt å følge i farens fotspor, men ønsker ikke å bli artist eller danser.

- Musikk er en stor del av livet mitt. Det har formet meg som den jeg er på grunn av familien min. Min far spurte alltid hva jeg ville gjøre når jeg ble voksen, og svaret mitt var at jeg ønsket å drive med produksjon, har Prince tidligere uttalt til The Los Angeles Times.

LES OGSÅ: Selena Gomez kysset The Weeknd på hemmelig date

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer