BLE LYSERE OG LYSERE: Michael Jackson hevdet hele sitt liv at grunnen til at han ble lysere i huden skyldtes en sjelden hudsykdom kalt vitiligo. Foto: All Over Press
BLE LYSERE OG LYSERE: Michael Jackson hevdet hele sitt liv at grunnen til at han ble lysere i huden skyldtes en sjelden hudsykdom kalt vitiligo. Foto: All Over Press Vis mer

Michael Jacksons sønn får lysere hud

Familien frykter Prince Michael har arvet popstjernens hudsykdom.

SEHER.NO:  Popstjernen Michael Jackson - som for ett år siden døde av en overdose medisiner - fikk gjennom hele sitt litt liv mye oppmerksomhet for at huden hans ble stadig lysere.

Jackson ble flere ganger beskyldt for å bleke huden, men hevdet selv konsekvent at forandringen fra mørk til lys hudfarge, skyldtes en sjelden hudsykdom kalt vitiligo. Nå ser det ut til at et av hans barn kan ha blitt rammet av de samme plagene.

På en badeferie med medlemmer av Jackson-familien etter ett-års markeringen av farens død, viste Prince Michael Jackson (13) fra store lyse flekker på sin overkropp.

Den britiske avisen Daily Mail hevder flekkene ser langt ut mer alvorlige ut enn å være resultat av for mye soling.

De lyse flekkene så imidlertid ikke ut til å plage Prince Michael, som brukte mye tid på å leke i bølgene med søsknene Paris Katherine (12) og Prince Michael II (8).

Michael Jackson fikk Prince Michael og søsteren Paris Katherine med Debbie Rowe, som han var gift med fra 1996 til 1999.

Hans yngste sønn ble født av en ukjent surrogatmor.

En venn av Jackson-familien sier til ukebladet Globe at hudsykdommen også bør overbevise skeptikerne som har tvilt på at Michael Jackson er faren til Prince Michael.

- Dette beviser en gang for alle at Michael er faren, sier den anonyme kilden.

Jackson-familien har foreløpig ikke kommentert de siste bildene av Prince Michael.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt ut i gråt under Jackson-hyllest