JACKSONS LEGE: Dr. Conrad Murray skulle passe på at Michael Jackson var i fin form til konsertene. Han ble senere dømt til fire år bak murene for sin dårlige behandling av popkongen.  Foto: All Over Press
JACKSONS LEGE: Dr. Conrad Murray skulle passe på at Michael Jackson var i fin form til konsertene. Han ble senere dømt til fire år bak murene for sin dårlige behandling av popkongen. Foto: All Over PressVis mer

Michael Jacksons lege er løslatt

Slapp ut to år før tiden.

SEOGHØR.NO: Etter at popkongen Michael Jackson ble funnet død i hjemmet sitt i Los Angeles i 2009, ble hans personlige lege Dr. Conrad Murray (60) dømt til fire års fengsel for uaktsomt drap.

Superstjernen døde av en overdose propofol bare noen dager før hans store comebackturné i London. Det var Murray som skrev ut det smertestillende middelet til Jackson for å hjelpe ham å slappe av mellom de mange øvingene.

Etter å ha sonet halvparten av dommen, er 60-åringen nå en fri mann.

Det er på grunn av fengselsreglene i California som skal avlaste delstatens overfylte fengsler, at slippes Murray ut før tiden. Han har sittet inne siden november 2011.

I et intervju legen gjorde med TV-programet «Today» mens han var fengslet, sa han følgende om sine planer etter løslatelsen:

- Jeg vil begynne livet mitt forfra igjen, og hvis gud vil, skal jeg vise verden at til tross for motgang, og at vonde ting skjer gode mennesker, så er det mulig å begynne forfra igjen og oppnå suksess.

LES OGSÅ: Jackson-familien tapte kampen mot AEG