SKREV LÅT: Paul Anka og Michael Jackson skrev en låt sammen i 1983, som Jackson senere gjorde om til "This is it".
SKREV LÅT: Paul Anka og Michael Jackson skrev en låt sammen i 1983, som Jackson senere gjorde om til "This is it".Vis mer

- Michael Jackson stjal sangen min

Paul Anka skrev "This is it" sammen med Jackson i 1983...

SEHER.NO: Natt til mandag ble den hittil ukjente Michael Jackson-låten "This is it" sluppet på den avdøde artistens offisielle hjemmeside.

Det har blitt opplyst fra plateselskapet at låten opprinnelig spilt inn i forbindelse med Jackson-albumet "Off the Wall", som kom i 1979. Dagen før premieren på filmen "This is it", 27. oktober, slippes også albumet som vil inneholde den nye sangen.

Men like etter sangen ble sluppet denne uken, oppsto det bråk om hvem som virkelig har skrevet den, og det amerikanske nettstedet TMZ rapporterte at låten var skrevet av den kanadiske smørsangeren Paul Anka (68).

Ifølge TMZ hevder Anka nemlig at han skrev en låt sammen med Jackson som het "I Never Heard" i 1983 - og at Jackson stjal lydbåndene fra studio, for så å senere basere "This is It" på låten.

Hør "I Never Heard" og "This is It" og nederst i saken.

Jackson og Ankas advokater skal nå imidlertid ha kommet til enighet i saken, og det er nå bestemt at Anka skal få 50 prosent av låtskriver-inntektene som "This is it" tjener.

Paul Ankas svenske kone, Anna Anka - som de siste ukene har vært mye omtalt i media på grunn av sine kontroversielle kommentarer er fornøyd med at mannen nå får større inntekt.

- Kjempebra. Da kan jeg shoppe enda mer, sier hun til den svenske avisen Expressen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Fredspris-tabbe lurte Jackson-fans