HVA HAR SKJEDD: Sist gang Michael Jackson viste seg offentlig var som gjest under designer Christian Audigiers 50-årsdag 23. mai. Nå er popkongen blitt observert i rullestol. Men hvorfor? Foto: All Over Press
HVA HAR SKJEDD: Sist gang Michael Jackson viste seg offentlig var som gjest under designer Christian Audigiers 50-årsdag 23. mai. Nå er popkongen blitt observert i rullestol. Men hvorfor? Foto: All Over PressVis mer

Michael Jackson i rullestol

Popkongen tok med barna på bok-shopping - i rullestol.

Se flere bilder av Michael Jacksons utrolige forvandling i bildespesialen nederst i saken.

SEHER.NO: Michael Jackson (49) er vel snart like kjent for sine spesielle forkledninger som for sin fantastiske suksess som popartist.

Nylig viste sangeren seg ute i Los Angeles i pyjamasbukser, caps, rastaflette-parykk, solbriller og maske foran nese og munn. I tillegg satt han i rullestol.

Hvis forkledningen var et forsøk på å ikke bli gjenkjent av publikum, så virket det definitivt mot sin hensikt. Michael Jackson er i dag mer kjent for å kle seg i slike bisarre antrekk, enn å gå helt ufordekt.

Han ville hatt større sjanse for ikke å bli gjenkjent om han bare hadde gått inn i butikken som seg selv, istedet for å stoppe foran butikken med fire biler fylt opp av familien og de åtte livvaktene som fulgte dem, melder Mail Online.

Michael og de tre barna hans, Prince Michael, Paris og Prince  Michael II, kom til en leke- og bokhandel i nærheten av deres nåværende hjem i Los Angeles.

Det skal være ukjent om Michael Jackson, som er mest kjent for sitt fotarbeid generelt og sin moonwalk spesielt, trenger rullestolen for å komme seg rundt eller som den bare var en del av forkledningen.

Han skal ha blitt sett både med og uten de siste ukene.
Jackson har lidd av ulike helseplager i flere år. Han er blitt diagnostisert med hudsykdommene lupus og vitiligo og han skal ha gjennomgått flere kosmetiske operasjoner som har forandret utseendet hans til det ugjenkjennelige.

Anklagene mot ham for barnemishandling har gått hardt inn på ham og han har gått drastisk ned i vekt. Han skal ha blitt avhengig av smertestillende medikamenter for å takle presset.

I 1995 ble han i all hast kjørt til sykehus etter et sammenbrudd under en øvelse før et tv-opptak. Et stressrelatert angstanfall var årsaken.
 
Michael Jackson er i dag frikjent for de ulike mishandlingsanklagene som ble rettet mot ham.

- Han var i barneavdelingen i rundt halvannen time. Deretter rullet han bort til musikkavdelingen og satt i stolen sin og kikket gjennom flere bøker, forteller et øyenvitne om Michael og barnas besøk i bokhandelen.

- Det var flere mennesker i butikken som visste at han var der, men ingen henvendte seg til ham. For å være ærlig så han ganske rar ut der han satt i rullestolen med maske over fjeset, og det skremte nok folk fra å snakke til ham. Da de dro fra butikken, gikk barna først og så ble han trillet ut bak dem. Han gikk ikke ut av rullestolen hele den tiden de var i butikken, forteller vitnet.
En venn av familien skal ha sagt at Michael bruker rullestol fordi han har hatt plager med ryggen helt siden den tiden han opptrådte på scenen.

- Han har et ryggproblem som kommer tilbake fra tid til annen, forteller vennen.
Se bildet av Jackson i rullestol her (ekstern link)
 


STORE FORANDRINGER: Dagens Michael Jackson (t.h.) er svært ulik den unge artisten vi ser til venstre. Foto: Stella
UNG OG LOVENDE: Michael Jackson 14 år gammel i 1972. Foto: Stella Pictures
STJERNE: Ung popstjerne tidlig på 80-tallet. Foto: Stella Pictures
STOR SUKSESS: The Jackson Five. Michael var yngst i den musikalske søskenflokken. Foto: Stella Pictures
TURNÉ: I 1979 var Michael på turné med Jackson 5. Foto: Stella Pictures
THRILLER: 1983 - Michael var populær med Thriller-albumet. Foto: Stella Pictures
IDOL: I 1985 var Jackson 27 år. Foto: Stella Pictures
1992: På Wembley Stadium i London - Dangerous Tour. Foto: Stella Pictures
1992: På Wembley Stadium i London - Dangerous Tour. Foto: Stella Pictures
1992: På Wembley Stadium i London - Dangerous Tour. Foto: Stella Pictures
1992: På Wembley Stadium i London - Dangerous Tour. Foto: Stella Pictures
SPLASH Ref: KS 210597 Mrs Michael Jackson (Debbie Rowe) with her husband Michael. / ALL OVER PRESS Foto: All Over Press
2001: Michael Jackson promoterer sin nye cd Invincible i New York Foto: Stella Pictures
2002: I Berlin viser Michael Jackson fram sitt tredje barn, sønnen Michael II. Foto: Stella Pictures
UTKLEDD: Michael Jackson i forkledning som er blitt hans varemerke. Tildekket ansikt, solbriller og hatt. Foto: Stella Pictures
Oxford, UK 2001-03-06 arriving at the Oxford Union Photo: GRAHAM WILTSHIRE/ Redferns. Code: 4083 COPYRIGHT STELLA PICTURES Foto: Stella Pictures
2008: Michael Jackson lever i dag med sine tre barn Prince Michael, Paris og Prince Michael II i Las Vegas. Slik ble han nylig avbildet. Foto: All Over Press