HUDSYK: Michael Jackson skal ha blitt observert på vei til en hudklinikk i Los Angeles. Han skal ha fått kreftdiagnosen i forrige måned. Foto: All Over Press
HUDSYK: Michael Jackson skal ha blitt observert på vei til en hudklinikk i Los Angeles. Han skal ha fått kreftdiagnosen i forrige måned. Foto: All Over PressVis mer

- Michael Jackson har kreft

Eksperter har funnet flekker med hudkreft på poplegendens kropp.

SEHER.NO: Eksperter skal ha funnet flekker med hudkreft på overkroppen til den legendariske pophelten Michael Jackson (50).

De har også konstatert celler som er latente for hudkreft i ansiktet hans. melder den britiske tabloiavisen The Sun.

Men Jackson skal bli i form til å opptre på sin store comeback-opptreden på Londons O2 Arena i juli. 50 konserter er utsolgt, og det sies at det skal bli hans mest spektakulære konsert noensinne.

- Michaels tester viste flekker med hudkreft på kroppen hans og celler som kan bli til hudkreft i ansiktet. Først ble han veldig bekymret, men han sier at legene har forsikret ham om at han skal bli helt frisk, forteller en kilde til The Sun.

Kilden understreker at Michael Jackson er innstilt på å gi alt på de 50 konsertene, og at han gleder seg veldig.

- Han insisterer på at behandlingen må tilpasses konsertene og at showet må gå sin gang, forteller kilden.

Jackson skal den siste måneden ha blitt observert med munnbind på vei ut og inn hos en hudspesialist i Beverly Hills. Og det skal ha vært i forrige måned at han fikk den nedslående diagnosen - og avisen oppgir hvilken spesialist de mener skal behandle ham.

Det spekuleres nå i om hudkreften kommer i sammenheng med hans vitiligo-diagnose, en sykdom som påvirker pigmentene i huden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Har fått beskjed om å fete seg opp