Michael Jackson er død

Sluttet å puste før han ankom sykehuset, melder kjendisnettsted.

TIL SYKEHUS: Dette bildet er tatt i det Michael Jackson ble fraktet inn på sykehus torsdag kveld. Legene skal ikke ha klart å gjenopplive popkongen ifølge TMZ. Foto: x17online.com
TIL SYKEHUS: Dette bildet er tatt i det Michael Jackson ble fraktet inn på sykehus torsdag kveld. Legene skal ikke ha klart å gjenopplive popkongen ifølge TMZ. Foto: x17online.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Ifølge nettstedet TMZ skal Michael Jackson (50) ha døddpå vei til sykehuset torsdag.

Nettstedet skriver at artisten skal ha blitt kjørt fra sitt hjem i Los Angeles til nærmeste sykehus, og at moren hans skal være på vei til sykehuset UCLA Medical Center.

Dødsårsaken skal ifølge TMZ være hjertestans.

Oppdatering: Også LA Times og CNN melder nå at Jackson er død.

Ambulansepersonale skal ha blitt tilkalt rundt 21.20 torsdag kveld av en av de ansatte i Jacksons hjem ved Sunset Boulevard i Los Angeles, etter at artisten hadde kollapset.

Da de kom hjem til popstjernen var han ifølge nettstedet allerede død, og hverken ambulansefolkene eller legene på sykehuset - som ligger kun seks minutters biltur unna Jacskons hjem - klarte å gjenopplive ham.

Ett medlem av Jackson-familien uttalte til TMZ en snau halvtime før opplysningen om at hans død at Michaels tilstand var «svært dårlig».

Jackson etterlater seg tre barn: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson og Prince Michael Jackson II.

Store folkemengder med tilskuere skal ifølge CNN nå ha samlet seg foran sykehuset og området foran bygningen er sperret av.

Tidligere i år ble det kjent at eksperter skal ha funnet flekker med hudkreft på overkroppen til den legendariske pophelten.

50-åringen solgte i løpet av kort tid ut alle billettene til sine 50 planlagte konserter i London denne sommeren.

Men Jackson skal tidligere ha uttalt at han ønsker å bli i form til å opptre på sin store comeback-opptreden på Londons O2 Arena i juli.

- Han insisterer på at behandlingen må tilpasses konsertene og at showet må gå sin gang, fortalte en kilde i mai.

I vår gikk det rykter om at Jackson hadde blitt hasteoperert for hudkreften, men det er ikke blitt bekreftet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Krever tivoli og bowlingbane

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer