DREPT: Michael Jackson ble drept av akutt medikamentforgiftning. Det mener rettsmedisineren i Los Angeles. Foto: All Over Press
DREPT: Michael Jackson ble drept av akutt medikamentforgiftning. Det mener rettsmedisineren i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

- Michael Jackson ble drept

Obduksjonrapporten er slående. Nå kan poplegendens lege bli siktet.

SEHER.NO: Endelig har rettsmedisineren i Los Angeles har opplyst om hva han mener er årsaken til at Michael Jackson brått døde 25. juni i år. I obduksjonsrapporten konkluderer medisineren, Lakshmanan Sathyavagiswaran, nemlig med at Jackson ble drept som følge av akutt forgiftning av medikamenter, nærmere bestemt propofol.

Kunngjøringen kommer få dager etter at rettsmedisinerens drapskonklusjon lekket ut til pressen for første gang.

Det er EntertainmentTonight.com som har fått utdelt biter av den skriftelige obduksjonsrapporten. Resten av rapporten blir ikke offentliggjort, men skjermes etter politiets ordre, står det i utdraget det som er frigitt.

I utdraget av rapporten står at rettsmedisineren konluderer med at Jackson døde som følge av "akutt propofol-forgiftning", og at andre Benzodiazepine-elementer bidro til hans død. Lorazepam, Midazolam, Diazepam, Lidocaine og Efedrin skal være blant disse medikamentene.

Jackos lege Conrad Murray har under hele prosessen hevdet at han er uskyldig, men innrømmer å ha gitt superstjernen sovemiddelet propofol. Dermed kan det hende at han, som flere medier har spekulert i den seneste tiden, snart vil bli siktet for uaktsomt drap på selveste Michael Jackson.

Politiet presiserer at etterforskningen fortsatt pågår.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Michael Jacksons lege snakket ut