Michael J. Fox fikk ultimatum av kona

Parkinsonsyke Michael J. Fox druknet sorgene med alkohol. Det fant ikke kona seg i.

GOD STØTTE: Michael J. Fox har vært gift med kona Tracy Pollan (53) i 25 år, og sammen har de fire barn. Her med tvillingdøtrene Aquinnah Kathleen og Schuyler Frances (18) på Creative Arts Emmy Awards i fjor.  Foto: All Over Press
GOD STØTTE: Michael J. Fox har vært gift med kona Tracy Pollan (53) i 25 år, og sammen har de fire barn. Her med tvillingdøtrene Aquinnah Kathleen og Schuyler Frances (18) på Creative Arts Emmy Awards i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Hollywood-stjernen Michael J. Fox (52) fikk beskjed fra legene at han led av Parkinsons i 1991 var det som om hele verden falt sammen for skuespilleren. TV-stjernen var bare 30 år gammel og hans første reaksjoner var å drukne sorgene med alkohol.

- Tidligere hadde jeg bare drukket for å feste, men etter det begynte jeg å drikke alene hver eneste dag, fortalte Fox nylig til radioverten Howard Stern.

DEPRIMERT: Nyheten om sykdommen var tøff å takle for skuespilleren.  Foto: All Over
DEPRIMERT: Nyheten om sykdommen var tøff å takle for skuespilleren. Foto: All Over Vis mer

Men Fox sin helse var ikke det eneste som fikk lide på grunn av spriten. Nå avslører National Enquirer hvor nære kona Tracy var en skilsmisse.

- Tracy var veldig tydelig på at hun planla å dra fra han hvis han ikke sluttet å drikke, sier en kilde til avisen.

Til slutt valgte Tracy å stille skuespilleren et ultimatum, enten fikk han fikse problemene på egenhånd eller så bar det rett til rehab og terapi.

- Under en stor krangel sa hun: «Jeg kommer ikke til å stå her å se på mens du ødelegger familien bare fordi du syns synd på deg selv», forteller kilden.

Heldigvis hadde ektefellens formaninger effekt. Michael sluttet å drikke og paret skaffet seg ytterligere tre barn.

Fox avslørte først sykdommen for offentligheten i 1999, og året etter la han skuespillerkarrieren på is. Senere har han gjort en rekke gjesteopptredener i ulike TV-serier, samt lånt ut stemmen sin til flere filmer.

Nå er 52-åringen tilbake for fullt, og i slutten av september hadde hans nye komiserie «The Michael J. Fox Show» premiere i USA.

TILBAKE I HOVEDROLLEN: Michael J. Fox er aktuell med sin nye TV-serie «The Michael J. Fox show» som er løst basert på hans eget liv med parkinson.  Foto: FameFlynet
TILBAKE I HOVEDROLLEN: Michael J. Fox er aktuell med sin nye TV-serie «The Michael J. Fox show» som er løst basert på hans eget liv med parkinson. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ:   - Jeg drakk alene hver eneste dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer