GOD STØTTE: Michael J. Fox har vært gift med kona Tracy Pollan (53) i 25 år, og sammen har de fire barn. Her med tvillingdøtrene Aquinnah Kathleen og Schuyler Frances (18) på Creative Arts Emmy Awards i fjor.  Foto: All Over Press
GOD STØTTE: Michael J. Fox har vært gift med kona Tracy Pollan (53) i 25 år, og sammen har de fire barn. Her med tvillingdøtrene Aquinnah Kathleen og Schuyler Frances (18) på Creative Arts Emmy Awards i fjor. Foto: All Over PressVis mer

Michael J. Fox fikk ultimatum av kona

Parkinsonsyke Michael J. Fox druknet sorgene med alkohol. Det fant ikke kona seg i.

SEOGHØR.NO: Da Hollywood-stjernen Michael J. Fox (52) fikk beskjed fra legene at han led av Parkinsons i 1991 var det som om hele verden falt sammen for skuespilleren. TV-stjernen var bare 30 år gammel og hans første reaksjoner var å drukne sorgene med alkohol.

- Tidligere hadde jeg bare drukket for å feste, men etter det begynte jeg å drikke alene hver eneste dag, fortalte Fox nylig til radioverten Howard Stern.

DEPRIMERT: Nyheten om sykdommen var tøff å takle for skuespilleren.  Foto: All Over
DEPRIMERT: Nyheten om sykdommen var tøff å takle for skuespilleren. Foto: All Over Vis mer

Men Fox sin helse var ikke det eneste som fikk lide på grunn av spriten. Nå avslører National Enquirer hvor nære kona Tracy var en skilsmisse.

- Tracy var veldig tydelig på at hun planla å dra fra han hvis han ikke sluttet å drikke, sier en kilde til avisen.

Til slutt valgte Tracy å stille skuespilleren et ultimatum, enten fikk han fikse problemene på egenhånd eller så bar det rett til rehab og terapi.

- Under en stor krangel sa hun: «Jeg kommer ikke til å stå her å se på mens du ødelegger familien bare fordi du syns synd på deg selv», forteller kilden.

Heldigvis hadde ektefellens formaninger effekt. Michael sluttet å drikke og paret skaffet seg ytterligere tre barn.

Fox avslørte først sykdommen for offentligheten i 1999, og året etter la han skuespillerkarrieren på is. Senere har han gjort en rekke gjesteopptredener i ulike TV-serier, samt lånt ut stemmen sin til flere filmer.

Nå er 52-åringen tilbake for fullt, og i slutten av september hadde hans nye komiserie «The Michael J. Fox Show» premiere i USA.

TILBAKE I HOVEDROLLEN: Michael J. Fox er aktuell med sin nye TV-serie «The Michael J. Fox show» som er løst basert på hans eget liv med parkinson.  Foto: FameFlynet
TILBAKE I HOVEDROLLEN: Michael J. Fox er aktuell med sin nye TV-serie «The Michael J. Fox show» som er løst basert på hans eget liv med parkinson. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ:   - Jeg drakk alene hver eneste dag