- Michael ikke uskyldig

Broren til Michael Jackson avslører den sjokkerende sannheten om popstjernen i en ny bok.

Publisert
Sist oppdatert

- Ikke uskyldig!


Jermaine Jackson (51) ha skrevet bok om sin fire år yngre lillebror, og i det ennå ikke utgitte bokmanuset er det oppsiktsvekkende uttalelser. I følge Jermaine ble Michael Jacksons (47) to eldste barn begge til ved hjelp av kunstig inseminasjon fra en sæddonor.


Det er avisene New York Post og Daily News som har bragt utdrag fra manuset. Der kommer det frem av Jacksons egen familie var bekymret for hans seksuelle legning og dragning mot unge gutter.


Storebroren forsvarte broren i rettssaken der han ble frikjent for misbruk av en ung gutt, men sier det var for å redde broren fra selvmord.


- Han ville aldri ha overlevd fengsel, skriver Jermaine, som ikke legger skjul på at han tror broren kan være skyldig. Han spekulerer også i om popkongen ble misbrukt av sin egen far som barn. 


 - Det var ganger da Joseph og andre menn som han beskrev som veldig viktige forretningsfolk, møtte Michael, og bare Michael, sent på kveldene på hotellrommet. Jeg følte alltid at noe var galt fordi Michael bestandig var syk i dagesvis etterpå, skriver Jermaine Jackson


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer