<strong>FRYKTER ALKOHOLMISBRUK:</strong> Michael Douglas' venner frykter at han kan både bli rammet av kreft igjen og på nytt bli alkoholmisbruker dersom han tar opp igjen alkohol-drikkingen. Her er han avbildet på en benk i New York nylig. Foto: All Over Press
FRYKTER ALKOHOLMISBRUK: Michael Douglas' venner frykter at han kan både bli rammet av kreft igjen og på nytt bli alkoholmisbruker dersom han tar opp igjen alkohol-drikkingen. Her er han avbildet på en benk i New York nylig. Foto: All Over Press Vis mer

- Michael har begynt å drikke igjen

Nå frykter vennene at Michael Douglas er i ferd med å drikke seg syk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Michael Douglas' venner frykter «Wall Street»-skuespilleren er i ferd med å drikke seg selv alvorlig syk, etter at han igjen har blitt observert med alkohol på fest.

66-åringen - som i et halvt år har kjempet mot sin kreftsykdom - skal ifølge bladet National Enquirer ha blitt sett med et vinglass i hånden under en middag i New York.

Nå advarer både vennene og medisinske eksperter Douglas om at alkoholdrikkingen kan føre til at kreften kommer tilbake.

- Hvis han var en av mine pasienter, så ville jeg ikke engang anbefale en dråpe alkohol, sier legen Dr. Marshall Strome til bladet.


Michael Douglas, som er gift med skuespilleren Catherine Zeta-Jones - la seg i 1992 inn på en avvenningsklinikk for alkholmisbruk, narkotikamisbruk og sexavhengighet.

Det får vennene til å frykte at ikke bare kreften men også familiefarens dårlige vaner komme tilbake, dersom han fortsetter å drikke alkohol.

- Alkohol er det siste han trenger på dette stadiet. Han drikker kanskje for å redusere smerte og stress, men til slutt vil det skade ham mer enn det gagner ham, sier en nær venn til National Enquirer.

Michael Douglas har foreløpig ikke kommentert drikke-episoden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kreftfrie Michael fikk størst applaus av alle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer