Michael går til sak

Fort Lauderdale (ANB-AP): Michael Douglas anlegger sak mot to Florida-firmaer.

ÆRESBEVISNING: Michael Douglas ble nylig hedret for sin årelange innsats som skuespiller. Her med sin unge kone Catherine Zeta-Jones. Foto: All Over Press
ÆRESBEVISNING: Michael Douglas ble nylig hedret for sin årelange innsats som skuespiller. Her med sin unge kone Catherine Zeta-Jones. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren mener to Florida-selskaper urettmessig har brukt navnet og ansiktet hans for å promotere sine egne produkter.


Han hevder at et filmopptak som skulle brukes i undervisningsøyemed i stedet ble brukt av Family Television Studios og Paradigm Media Group for å tjene penger.

Douglas navn ble brukt for å få sponsorer til å gi penger til program som aldri ble produsert, eller hvis de ble laget, aldri kom på lufta.

Oscar-vinneren vil at selskapene skal slutte å bruke navnet hans, betale tilbake det de har tjent på filmopptakene, samt betale saksomkostningene.

Douglas vant Oscar i 1987 for sin rolle i filmen «Wall Street». Han har også spilt i filmer som «Traffic» og «Wonder Boys». (ANB-AP)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer