KLAR FOR BRYLLUP: George Michael vil nå satse på et rolig familieliv med kjærestem Kenny Goss. Foto: All Over Press
KLAR FOR BRYLLUP: George Michael vil nå satse på et rolig familieliv med kjærestem Kenny Goss. Foto: All Over PressVis mer

Michael fryktet AIDS

Da hans mannlige kjæreste døde av HIV, bestemte George Michael for å roe ned sitt ville partyliv.

SEHER.NO: Mens George Michael (43) var koblet til kjendiskvinner som Brooke Shields, Kathy Jeung og modellen Pat Fernandes under storhetstiden til popduoen Wham, hadde han samtidig et aktivt sexliv med flere menn.

Mest kjent var den argentinske motedesigneren Anselmo Feleppa - som døde av HIV i 1993.

Det ga popsangeren en kraftig støkk.

- Jeg visste ikke om jeg selv var dødssyk. Det var den mest ensomme tiden i mitt liv, sier "Faith"-sangeren ifølge Daily Mirror.

Dødsfallet fikk George til å komme ut av skapet og stoppe alle forhold til det motsatte kjønn.

- Jeg lekte med ideen om at jeg var biseksuell- stort sett ved å drikke meg full. Men etter HIV-episoden kunne jeg ikke ligge med en kvinne uten å fortelle om min fortid med menn.

- Som du skjønner så var jeg ikke tiltrukket nok av kvinner til å orke å ta den samtalen hver gang. Så jeg lå ikke med dem i det hele tatt, sier han.

Popartisten har flere ganger vært på kant med loven det siste året for blant annet  park-sex med fremmede menn og kjøring i narkorus, men sverger at han vil satse på familien i fremtiden.

George Michael planlegger nå å gifte seg med sin mangeårige partner Kenny Goss, men vil ikke ha noe stort kjendisbryllup.

- Det skal bli vår seremoni, og ikke Sonny og Cher, sier han.