SPØKTE OG LO: - Jeg har ikke trengt å forberede meg, for jeg er så heldig å ha Sir Michael Caine ved min side, lo Scarlett Johansson. De to skuespillerne er verter under fredspriskonserten torsdag kveld.  Foto: AP
SPØKTE OG LO: - Jeg har ikke trengt å forberede meg, for jeg er så heldig å ha Sir Michael Caine ved min side, lo Scarlett Johansson. De to skuespillerne er verter under fredspriskonserten torsdag kveld. Foto: APVis mer

- Michael er den profesjonelle av oss

Scarlett Johansson og Michael Caine spøkte med pressen. Se video.

SEHER.NO: En strålende opplagt Scarlett Johansson møtte pressen på Oslo Plaza i dag.

12.30 i torsdag formiddag stilte norsk og utenlandsk presse for å møte superstjernene som skal underyholde på fredspriskonserten til ære for Nobel-vinneren Martti Ahtisaari.

Den eneste norske artisten i det stjernespekkede panelet var Marit Larsen. Hun var omgitt av Nobel-vertene Scarlett Johansson og Michael Caine og resten av artistene som skal opptre - Il Divo, Jason Mraz, Robyn, The Script, Dierks Bentley, Juliega Venetas, Seun Kuti, Elina Vähälä og Nick Davies.

- Jeg er veldig stolt at denne prisen blir delt ut i Oslo. Det er en ære for meg å spille på Nobelkonserten. Det hadde jeg aldri trodd. Det er veldig stort, sa Marit Larsen på pressekonferansen.

På pressekonferansen rådet en avslappet stemning. "Lost in translation"-stjernen Scarlett stilte i en leopardmønstret bluse og Oscar-vinneren Michael Caine kom i en enkel, svart genser.

Nobel-vertene holdt en munter tone seg i mellom.

- Jeg har ikke trengt å forberede meg. Jeg er så heldig at jeg har Sir Michael Caine ved min side. Han er den profesjonelle i denne duoen. Han kommer til å hjelpe meg når jeg glemmer teksten min, sa Scarlett til pressen.

- Og jeg som håpet du skulle hjelpe meg når jeg glemmer min, lo Caine tilbake.

Scarlett mener at mange unge mennesker kan oppfatte Nobels fredspris som ekskluderene. Noe som bare er for viktige, høytstående folk. Derfor synes hun at nettopp konserten har en viktig funksjon.

- Det som er så fantastisk med fredspriskonserten er at den gjør fredsprisen mer tilgjengelig for unge mennesker, sa hun til pressen i formiddag.

Diana Ross møtte ikke på pressekonferansen. Hun var blitt forkjølet, og valgte å spare seg foran kveldens konsert som sendes direkte på NRK1 fra klokke 19.55.

Se video fra pressekonferansen under:

 

[obj:media:7196]