MISLIKER SKJEGG: Dette er ikke en look  Catherine Zeta-Jones ønsker å se ektemannen Michael Douglas med igjen. Foto: NTB Scanpix
MISLIKER SKJEGG: Dette er ikke en look Catherine Zeta-Jones ønsker å se ektemannen Michael Douglas med igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Michael Douglas avslører hva kona hater ved ham

Det er ikke alltid lett når to filmstjerner skal bo under samme tak.

SEOGHØR.NO: For to år siden kom nyheten om at superparet Michael Douglas (70) og Catherine Zeta-Jones (45) skulle separeres.

Paret hadde lenge hatt det vanskelig i forholdet blant annet på grunn av Michaels kamp mot kreften og Catherines bipolare lidelse.

Likevel klarte skuespillerne, som har barna Dylan (14) og Carys (12) sammen, å redde ekteskapet, og i dag er de lykkeligere enn på lenge.

Men det finnes fremdeles en ting Catherine virkelig hater med sin berømte mann - og det er barten hans!

Til rollen som forskeren Dr. Hank Pym i filmen «Ant-Man» måtte Douglas anlegge bart. Dette falt ikke i god jord hos kona.

- Hun hater det. Hun hater det intenst, avslører han, ifølge Contactmusic.com.

Heldigvis var det ikke en permanent forandring.

- Kjære, ta en titt på denne barten for aller siste gang for nå barberer jeg den bort, sa Douglas etter at filmingen var over.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Det var til innspillingen av superhelt filmen Ant-Man, hvor Douglas blant annet spiller mot Paul Rudd (t.h), at Michael måtte gro ut skjegg og bart. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Det var til innspillingen av superhelt filmen Ant-Man, hvor Douglas blant annet spiller mot Paul Rudd (t.h), at Michael måtte gro ut skjegg og bart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om Zeta-Jones ikke var særlig fornøyd med ektemannens utseende i «Ant-Man», så var sønnen deres svært imponert over farens rolle i superhelt-filmen.

- Dylan tror ikke jeg har gjort noen ting annet i livet mitt før «Ant-Man». Jeg måtte love ham at han kunne være med på premieren for å få ham til å fullføre niende klasse.

Videre forteller «Wall Street»-stjernen, som også har sønnen Cameron (36) med ekskona Diandra, at livet er svært godt om dagen.

- Jeg har det helt topp. Jeg føler meg bra, er kreftfri og jobber med morsomme ting. Hva mer kan man ønske seg?

For å holde seg i form sørger Michael, som er sønn av skuespiller-veteranen Kirk Douglas, å passe på å trene rikelig

- Pappa er 98 år og han sier at den eneste grunnen til at han er så gammel er fordi han trener.

SJELDENT SYN: Skuespillerparet er kjent for å verne om privatlivet sitt, men tidligere denne måneden tok de med seg barna til Israel da Douglas ble beæret med en prestisjetung pris fra landets statsminister. Foto: wenn.com
SJELDENT SYN: Skuespillerparet er kjent for å verne om privatlivet sitt, men tidligere denne måneden tok de med seg barna til Israel da Douglas ble beæret med en prestisjetung pris fra landets statsminister. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Mikael Persbrandt lider av det samme som Zeta-Jones

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.