Michael Douglas åpner seg om bruddet

- Vi er sammen, sterkere enn noensinne.

LYKKELIGE IGJEN: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones slet i ekteskapet, men klarte å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE IGJEN: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones slet i ekteskapet, men klarte å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sensommeren 2013 kom nyheten om at Hollywood-yndlingene Michael Douglas (70) og Catherine Zeta-Jones (45) skulle separeres.

Paret hadde lenge hatt det vanskelig i forholdet blant annet på grunn av Michaels kamp mot kreften og Catherines bipolare lidelse.

Douglas har i etterkant sagt at han tok sine nærmeste for gitt, og i mars i fjor var gifteringene tilbake på fingrene.

Torsdag var filmlegenden gjest i studio hos Ellen DeGeneres (57), og da avslørte han at de har funnet tilbake til hverandre igjen og er lykkeligere enn på lenge.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN IGJEN: I jula postet det vanligvis så private paret dette koselige familiebildet av seg selv og barna på Instagram.
SAMMEN IGJEN: I jula postet det vanligvis så private paret dette koselige familiebildet av seg selv og barna på Instagram. Vis mer

- Hvis begge er villige til å jobbe for forholdet, så er det mulig å få det til. Jeg er gal etter henne, fortalte han, ifølge E!News.com, og fortsatte:

- Jeg tror alle par går gjennom tøffe tider. Problemet vårt er at vi lever i offentlighetens lys, så vi får litt mer oppmerksomhet enn andre. Men vi er sammen, sterkere enn noensinne.

Glemte hvor mange år han hadde vært gift

«Behind the Candelabra»-stjernen takket også en i DeGeneres' stab for å ha minnet ham på at han snart har vært gift i 15 år med kona.

- Jeg sa: «Nei, det er vår 14'ende bryllupsdag». Men veldig høflig stod han på sitt: «Jeg tror det er deres 15'ende».

NÆRT FORHOLD: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har vært gjennom flere personlige kriser sammen. Foto: Stella Pictures
NÆRT FORHOLD: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har vært gjennom flere personlige kriser sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter å ha tenkt seg litt om og telt tilbake gikk det opp for Dogulas at han hadde regnet feil.

- Å gode Gud! Det er vår 15'ende. Tusen tusen takk for at du fortalte meg det, fortalte han med et smil.

DeGeneres tilbød seg da å hjelpe til med å holde styr på skuespillerens personlige liv.

- Hvis du trenger å vite hvilken bryllupsdag det er, når hun har bursdag eller hva som helst, så kan vi hjelpe deg. Vi sender deg en tekstmelding, foreslo TV-verten til latter fra publikum.

Douglas og Zeta-Jones giftet seg i november 2000 etter å ha vært kjærester i halvannet år. Sammen har de barna Dylan (14) og Carys (12).

I tillegg har Michael sønnen Cameron (36) fra sitt første ekteskap.

LES OGSÅ: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas brøt familieregelen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer