Michael Douglas åpner seg om bruddet

- Vi er sammen, sterkere enn noensinne.

LYKKELIGE IGJEN: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones slet i ekteskapet, men klarte å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE IGJEN: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones slet i ekteskapet, men klarte å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Sensommeren 2013 kom nyheten om at Hollywood-yndlingene Michael Douglas (70) og Catherine Zeta-Jones (45) skulle separeres.

Paret hadde lenge hatt det vanskelig i forholdet blant annet på grunn av Michaels kamp mot kreften og Catherines bipolare lidelse.

Douglas har i etterkant sagt at han tok sine nærmeste for gitt, og i mars i fjor var gifteringene tilbake på fingrene.

Torsdag var filmlegenden gjest i studio hos Ellen DeGeneres (57), og da avslørte han at de har funnet tilbake til hverandre igjen og er lykkeligere enn på lenge.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMEN IGJEN: I jula postet det vanligvis så private paret dette koselige familiebildet av seg selv og barna på Instagram.
SAMMEN IGJEN: I jula postet det vanligvis så private paret dette koselige familiebildet av seg selv og barna på Instagram. Vis mer

- Hvis begge er villige til å jobbe for forholdet, så er det mulig å få det til. Jeg er gal etter henne, fortalte han, ifølge E!News.com, og fortsatte:

- Jeg tror alle par går gjennom tøffe tider. Problemet vårt er at vi lever i offentlighetens lys, så vi får litt mer oppmerksomhet enn andre. Men vi er sammen, sterkere enn noensinne.

Glemte hvor mange år han hadde vært gift

«Behind the Candelabra»-stjernen takket også en i DeGeneres' stab for å ha minnet ham på at han snart har vært gift i 15 år med kona.

- Jeg sa: «Nei, det er vår 14'ende bryllupsdag». Men veldig høflig stod han på sitt: «Jeg tror det er deres 15'ende».

NÆRT FORHOLD: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har vært gjennom flere personlige kriser sammen. Foto: Stella Pictures
NÆRT FORHOLD: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones har vært gjennom flere personlige kriser sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter å ha tenkt seg litt om og telt tilbake gikk det opp for Dogulas at han hadde regnet feil.

- Å gode Gud! Det er vår 15'ende. Tusen tusen takk for at du fortalte meg det, fortalte han med et smil.

DeGeneres tilbød seg da å hjelpe til med å holde styr på skuespillerens personlige liv.

- Hvis du trenger å vite hvilken bryllupsdag det er, når hun har bursdag eller hva som helst, så kan vi hjelpe deg. Vi sender deg en tekstmelding, foreslo TV-verten til latter fra publikum.

Douglas og Zeta-Jones giftet seg i november 2000 etter å ha vært kjærester i halvannet år. Sammen har de barna Dylan (14) og Carys (12).

I tillegg har Michael sønnen Cameron (36) fra sitt første ekteskap.

LES OGSÅ: Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas brøt familieregelen