SKADET: Michael Bublés sønn Noah (2) ble skadet i hjemmet sitt i Buenos Aires i Argentina - men ifølge mor står alt bra til med den kanadiske artistens sønn. Dette er tatt ved en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Michael Bublés sønn Noah (2) ble skadet i hjemmet sitt i Buenos Aires i Argentina - men ifølge mor står alt bra til med den kanadiske artistens sønn. Dette er tatt ved en annen anledning. Foto: NTB ScanpixVis mer

Michael Bublés lille sønn sendt til sykehus i hui og hast

Popstjernen opplevde alle foreldres mareritt.

SEOGHØR.NO: Denne uken opplevde den argentinske modellen Luisana Lopilato (28) alle mødres mareritt, da sønnen Noah (2) ble brannskadet av varmt vann.

Ifølge DailyMail ble den lille gutten - hvis far er den verdensberømte sangeren Michael Bublé (39) - ble sporenstreks sendt til sykehuset i hovedstaden Buenos Aires, hvor han fikk behandling for brannskadene.

Torsdag skrev mamma Luisana at alt etter forholdene står bra til med sønnen:

Gracias a todos por acompañarme aun en estos momentos! Mi hijo esta muy bien. Si Dios quiere pronto volveremos a casa.

Posted by Luisana Lopilato on Thursday, June 25, 2015

«Takk for omtanken, selv i en situasjon som dette! Alt står bra til med min sønn. Dersom Gud vil, drar vi hjem snart».

Den argentinske nettsiden Clarin skriver, ifølge DailyMail, at seks prosent av den lille guttens kropp bærer preg av brannskadene.

Bublé og Lopilato giftet seg i en seremoni i Buenos Aires i 2011. Men bryllupet ble ikke helt slik de hadde håpet på, det ferske ekteparet ble nemlig robbet under bryllupsfestlighetene.

FLOTT PAR: Den kanadiske artisten Michael Bublé og den argentinske modellen Luisana Lopilato fant kjærligheten i 2009. I 2011 giftet de to seg. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Den kanadiske artisten Michael Bublé og den argentinske modellen Luisana Lopilato fant kjærligheten i 2009. I 2011 giftet de to seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du er verdens beste far

I januar 2013 kom den gledelige nyheten om at turtelduene skulle utvide familien, og i august ble den lille gutten født.

Forrige helg var det duket for farsdag i USA, og som seg hør og bør delte også Luisana et søtt «far-og-sønn»-bilde på sosiale medier i anledning farsdagen:

«Du... du er den beste pappaen noensinne @michaelbuble, Vi elsker deg!! #Godfarsdag», skriver hun til bildet.

You.... You are the best dad ever @michaelbuble !!! We love you!! #happyfathersday

Et bilde publisert av Luisana Lopilato (@luisanalopilato)

Ifølge DailyMail skal ikke far ha vært til stede da sønnen ble brannskadet.

LES OGSÅ: Michael Bublé elsker å røyke marijuana