Michael Bublé:

- Michael Bublés kreftsyke sønn får feire jul med familien

Gladmelding for popstjernen og hans familie.

GODE NYHETER: Ifølge britiske og argentinske medier får Michael Bublés eldste sønn Noah reise hjem fra sykehuset for å feire jul. Denne høsten har treåringen blitt behandlet for kreft. Foto: NTB Scanpix
GODE NYHETER: Ifølge britiske og argentinske medier får Michael Bublés eldste sønn Noah reise hjem fra sykehuset for å feire jul. Denne høsten har treåringen blitt behandlet for kreft. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var i begynnelsen av november at Michael Bublé (41), som debuterte som artist i 2003 og for tiden er aktuell med albumet «Nobody like me», fortalte at sønnen Noah (3) hadde fått kreft.

- Vi er helt knust over den nylige kreftdiagnosen til vår eldste sønn, Noah. Han får nå behandling i USA, skrev sangeren på sin egen Facebook-side.

Innlegget er i skrivende stund blitt «likt» av nærmere 736 000, kommentert av 97 000 og delt av 63 000.

Siden den triste nyheten kom har Michael og kona Luisana Lopilato (29) avlyst alle jobboppdrag for å være til stede for Noah. Paret, som har vært gift i fem år, har også sønnen Elias (10 mnd.) som ble født i januar.

- Får feire jul med familien

- Vi har alltid vært tydelige på viktigheten av familien og kjærligheten vi har til barna. Luisana og jeg setter karrieren på vent for å bruke all tid og krefter på å få Noah frisk, skrev han videre i Facebook-meldingen.

Popstjernen la til at han og familien har en lang reise foran seg, men håper å vinne kampen med støtte fra familie, venner og fans over hele verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer