Michael Bublé:

- Michael Bublés kreftsyke sønn får feire jul med familien

Gladmelding for popstjernen og hans familie.

GODE NYHETER: Ifølge britiske og argentinske medier får Michael Bublés eldste sønn Noah reise hjem fra sykehuset for å feire jul. Denne høsten har treåringen blitt behandlet for kreft. Foto: NTB Scanpix
GODE NYHETER: Ifølge britiske og argentinske medier får Michael Bublés eldste sønn Noah reise hjem fra sykehuset for å feire jul. Denne høsten har treåringen blitt behandlet for kreft. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var i begynnelsen av november at Michael Bublé (41), som debuterte som artist i 2003 og for tiden er aktuell med albumet «Nobody like me», fortalte at sønnen Noah (3) hadde fått kreft.

- Vi er helt knust over den nylige kreftdiagnosen til vår eldste sønn, Noah. Han får nå behandling i USA, skrev sangeren på sin egen Facebook-side.

Innlegget er i skrivende stund blitt «likt» av nærmere 736 000, kommentert av 97 000 og delt av 63 000.

Siden den triste nyheten kom har Michael og kona Luisana Lopilato (29) avlyst alle jobboppdrag for å være til stede for Noah. Paret, som har vært gift i fem år, har også sønnen Elias (10 mnd.) som ble født i januar.

- Får feire jul med familien

- Vi har alltid vært tydelige på viktigheten av familien og kjærligheten vi har til barna. Luisana og jeg setter karrieren på vent for å bruke all tid og krefter på å få Noah frisk, skrev han videre i Facebook-meldingen.

Popstjernen la til at han og familien har en lang reise foran seg, men håper å vinne kampen med støtte fra familie, venner og fans over hele verden.

- Hvis Gud vil, avsluttet han.

Ifølge Mirror har Noah leverkreft, men er i god nok form til å komme hjem til jul. Michael og Luisana kommer til å tilbringe høytiden hos slektninger i Los Angeles sammen med eldstesønnen Noah og lillebroren.

- Han må bli i California der han får behandling fremfor å reise til Canada, der familien vanligvis feirer jul, hevder Mirror.

Avisen skriver at Luisanas foreldre og storebror vil reise til L.A. for å feire jul der. Den siste tiden har Noah vært under behandling, men legene skal mene at han har 90 prosent sjanse for å bli frisk.

I november skrev det argentiske magasinet Gente at Noah stod overfor fire måneder med cellegiftbehandling og muligens en operasjon, ifølge Mirror.

Saken fortsetter nedenfor.

Setter karrieren på vent

Bublé har tidligere skrevet på Facebook at både han og kona nå har satt karrieren på vent, og at de vil bruke all sin tid på sønnen:

- Vi håper at dere vil respektere privatlivets fred, og be for oss i denne vanskelige tiden. Vi har en lang vei fremfor oss, og håper at vi vil vinne denne kampen, med støtte fra familie, venner og fans verden rundt.

Da Michael gjestet BBC-programmet «The Graham Norton Show» i 2013, spøkte han med at han gjorde kona gravid på kommando da Noah ble unnfanget.

- Det var ingenting sexy ved det. Min kone er vakker, men det var ikke slik. Hun sa «Vet du hva, Mike, klokka er ni tirsdag kveld og vi må gjøre det nå», fortalte Bublé ifølge People.

LES OGSÅ: Gjorde kona gravid på kommando