EN FORANDRET MANN: Siden 2009 har Michael Buble vært sammen med Luisana Lopilato, og i dag er han endelig fornøyd med personen han har blitt. Foto: All Over Press
EN FORANDRET MANN: Siden 2009 har Michael Buble vært sammen med Luisana Lopilato, og i dag er han endelig fornøyd med personen han har blitt. Foto: All Over PressVis mer

Michael Bublè var en drittsekk

Den populære artisten avslører at han blir pinlig berørt når han tenker på hvordan han behandlet sine tidligere kjærester.

SEOGHØR.NO: Den berømte artisten Michael Bublè (39) har solgt over 30 millioner plater på verdensbasis. Han har vunnet fire Grammys og toppet hitlistene med låter som «Everything» og «Haven't Met You Yet».

I fire år har han vært lykkelig gift med den argentinske skuespilleren og modellen Luisana Lopilato (27), og i august 2013 fikk de sønnen Noah sammen.

Men nå avslører Bublé at han måtte gå noen runder med seg selv før han klarte å bli en kjærlig far og ektemann.

- Jeg var en drittsekk som ikke brydde meg om at jeg knuste hjertene til kvinnene jeg var sammen med. Men jeg fikk min fortjente karma, forteller han til Etalk, ifølge Daily Mail.

- Jeg fikk flere spark i rumpa og hjertet mitt ble også knust. Det såret meg nok til at jeg klarte å se meg selv i speilet og finne ut at jeg ikke ville ha det slik igjen.

Saken fortsetter under bildet.

BEDRO KJÆRESTEN: Michael Buble såret eksen Emily Blunt på det verste. Her under Oscar-utdelingen i 2007. Foto: All Over Press
BEDRO KJÆRESTEN: Michael Buble såret eksen Emily Blunt på det verste. Her under Oscar-utdelingen i 2007. Foto: All Over Press Vis mer

Var utro mot kjæresten

Den populære sangeren var kjæreste med skuespilleren Emily Blunt (32) fra 2005 til 2008, men det ble slutt kort tid etter at Tiffany Bromley stod frem i media og viste nakenbilder av Bublé i hennes seng.

- Jeg tror alle ser tilbake på visse ting man har gjort, og det er pinlig å tenke på hvordan jeg oppførte meg. Jeg har lært mye om meg selv. Jeg er mer spirituell, flinkere til å leve i nuet og har innsett hvor kort livet er. Det forandret alt, forteller han.

Michael gir sin personlige vekst æren for at han i dag lever i et godt forhold.

- Det er opp til en selv om man vil være en god person eller ikke, og det høres kanskje rart ut, men jeg liker meg selv bedre nå. Jeg er lykkeligere. Jeg er bedre på det jeg driver med og flinkere på scenen. Det er fordi jeg ikke lenger later som jeg er en fyr jeg ønsker å være.

VERDENSSTJERNE: Michael Bublé på scenen i Stockholm i februar i fjor.  Foto: All Over Press
VERDENSSTJERNE: Michael Bublé på scenen i Stockholm i februar i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg liker å røyke marijuhana