- Michael Bublé er knust etter sønnens kreftdiagnose

Nå setter sangeren og kona Luisana Lopilato karrierene på pause.

BER FANSEN OM STØTTE: Michael Bublé forteller at sønnen er rammet av kreft. Nå håper han at fansen vil be for familien i den tøffe tida. Foto: Xposure Foto: Xposure
BER FANSEN OM STØTTE: Michael Bublé forteller at sønnen er rammet av kreft. Nå håper han at fansen vil be for familien i den tøffe tida. Foto: Xposure Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag forrige uke slapp den triste nyheten om at den kanadiske artisten Michael Bublés (41) sønn Noah (3) er rammet av kreft.

- Vi er knust etter å ha blitt informert om at vår eldste sønn Noah er rammet av kreft. Han gjennomgår nå behandling i USA, skrev artisten på sin facebook-side.

Siden den gang har ryktene svirret rundt hvilken kreft-diagnose den lille gutten har fått. Mange har trodd det var leukemi siden det er den mest vanlige kreftdiagnosen blant barn, men søsteren til Michael Bublés kone, Daniella avkrefter disse ryktene.

- For å fortelle deg sannheten så er jeg knust. Dette er veldig nytt. Det eneste jeg kan be om er at dere ikke spekulerer fordi ikke alle har barn og kan forstå hva dette betyr.

- Michael og min søster vil fortelle mer, men jeg kan ikke si noe mer. Det er ikke leukemi eller sentral nervesystemet som folk sier. Det er alt jeg kan si, avslutter hun til en argentinsk journalist, ifølge Contactmusic.

Hun forteller også at Michael og Luisana er knust av nyheten om kreft-diagnosen.

Ifølge to argentiske blader trodde legene først at Noah led av kusma (en smittsom virusinfeksjin), men det ble senere oppdaget at det var kreft.

Saken fortsetter under bildet.

KNUST: Michael Bublé sammen med sin eldste sønn Noah som nå har fått kreft. Foto: Xposure
KNUST: Michael Bublé sammen med sin eldste sønn Noah som nå har fått kreft. Foto: Xposure Vis mer

Ønsker privatliv

I fem år har Bublé vært gift med den argentinske skuespilleren og modellen Luisana Lopilato (29), og det var i august 2013 at fikk de sønnen Noah sammen.

Bublé skrev videre i sitt facebook-innlegg at paret nå har satt karrieren på vent, og vil bruke all deres tid på sønnen.

- Vi håper at dere vil respektere privatlivets fred, og be for oss i denne vanskelige tiden. Vi har en lang vei fremfor oss, og håper at vi vil vinne denne kampen, med støtte fra familie, venner og fans verden rundt.

Artisten og kona har to barn sammen, hvor den yngste, Elias, ble født i januar. Paret ble forlovet i 2009, og to år senere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires.

LES OGSÅ: Zara Larsson stjal showet på MTV-festen