LITEN FAMILIE: Forrige måned ble det kjent at Michael Bublés eldste sønn er rammet av kreft. Nå håper han at fansen vil be for familien i den tøffe tida. Foto: Xposure Foto: Xposure
LITEN FAMILIE: Forrige måned ble det kjent at Michael Bublés eldste sønn er rammet av kreft. Nå håper han at fansen vil be for familien i den tøffe tida. Foto: Xposure Foto: XposureVis mer

Michael Bubles sønn har kreft:

Michael Bublé bygger spesialrom til sin kreftsyke sønn

Gjør alt for at lille Noah skal bli frisk igjen. 

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november ble det kjent at den kanadiske artisten Michael Bublés (41) sønn Noah (3) er rammet av kreft.

- Vi er knust etter å ha blitt informert om at vår eldste sønn Noah er rammet av kreft. Han gjennomgår nå behandling i USA, skrev artisten på sin facebook-side.

Ekteparet bygger for tiden et nytt luksus-hjem i Michaels hjemby Burnaby i Canada. Der vil de lage et spesialrom til sønnen til rehabiliteringsperioden etter kreftbehandlingen, ifølge Mirror.

Hjemmet vil være på ca. 2500 kvadratmeter, så det vil være nok av plass til deres to gutter å boltre seg på. Det vil også inkludere et oppvarmet svømmebasseng, en tennisbane, en enorm hage og en isbane.

Saken fortsetter under bildet.

BYGGER HUS: Her bygger familien på fire et digert hus. Foto: Splash
BYGGER HUS: Her bygger familien på fire et digert hus. Foto: Splash Vis mer

Før kreft-nyheten ble kjent, kommenterte Michael husbyggingen.

- Jeg er en sportsfyr. Jeg er manding og macho. Huset jeg bygger ligger i Canada, og kjelleren min er en isbane. Det er kjempekult. Jeg vil at barna mine skal ha det gøy, det er kjempegod trening, fortalte han.

Rykteflom

Siden kreftdiagnosen ble avslørt har ryktene svirret rundt hvilken kreft-diagnose den lille gutten har fått.

Mange har trodd det var leukemi siden det er den mest vanlige kreftdiagnosen blant barn, men søsteren til Michael Bublés kone, Daniella avkreftet disse ryktene.

KNUST: Michael Bublé sammen med sin eldste sønn Noah som nå har fått kreft. Foto: Xposure
KNUST: Michael Bublé sammen med sin eldste sønn Noah som nå har fått kreft. Foto: Xposure Vis mer

- For å fortelle deg sannheten så er jeg knust. Dette er veldig nytt. Det eneste jeg kan be om er at dere ikke spekulerer fordi ikke alle har barn og kan forstå hva dette betyr.

- Michael og min søster vil fortelle mer, men jeg kan ikke si noe mer. Det er ikke leukemi eller sentral nervesystemet som folk sier. Det er alt jeg kan si, avslutter hun til en argentinsk journalist, ifølge Contactmusic.

Nylig fortalte søsteren at Noah nå går inn i behandlingstiden for å behandle lever-kreften.

- Kreft er en forferdelig sykdom, men vi må heie på at Noah klarer å vinne over dette, fortalte hun Gente Magazine, ifølge Mirror.

- Vi vet han kommer til å klare det. Tiden har kommet for den lange og harde behandlingen. De sier barn som regel er sterke når det kommer til cellegift, og min nevø er en som kjemper.

Ønsker privatliv

I fem år har Bublé vært gift med den argentinske skuespilleren og modellen Luisana Lopilato (29), og det var i august 2013 at fikk de sønnen Noah sammen.

Bublé skrev videre i sitt facebook-innlegg at paret nå har satt karrieren på vent, og vil bruke all deres tid på sønnen.

- Vi håper at dere vil respektere privatlivets fred, og be for oss i denne vanskelige tiden. Vi har en lang vei fremfor oss, og håper at vi vil vinne denne kampen, med støtte fra familie, venner og fans verden rundt.

Artisten og kona har to barn sammen, hvor den yngste, Elias, ble født i januar. Paret ble forlovet i 2009, og to år senere giftet de seg i en privat seremoni i Buenos Aires.

LES OGSÅ: TV-stjerne døde brått. 49 år gammel.