BLIR PAPPA IGJEN: Sangeren Michael Buble gleder seg til å bli pappa for andre gang. Her er han med sønnen Noah. Foto: Scanpix
BLIR PAPPA IGJEN: Sangeren Michael Buble gleder seg til å bli pappa for andre gang. Her er han med sønnen Noah. Foto: ScanpixVis mer

Michael Bublé avslørte nytt barn på Instagram

Den populære sangeren blir pappa for andre gang.

Gracias a todos por acompañarme aun en estos momentos! Mi hijo esta muy bien. Si Dios quiere pronto volveremos a casa.

Posted by Luisana Lopilato on Thursday, June 25, 2015

SEOGHØR.NO: Michael Bublé (39) har tidligere innrømt at han «var en drittsekk» mot sine tidligere kjærester, men at han bestemte seg for å endre oppførselen sin da han selv gikk gjennom hjertesorg.

I 2008 begynte han å date den argentiske skuespilleren Luisana Lopilato (28). I dag er paret gift og i august for to år siden fikk de sønnen Noah sammen.

«Vi er overlykkelige og fylt av takknemlighet», skrev Michael på sosiale medier kort tid etter fødselen.

Nå kan sangeren juble igjen; i går annonserte han nemlig at baby nummer to er på vei.

Se den søte Instagram-videoen under!

Lille Noah er pappaens hjelper i videoen, og ser ut til å ha kommet seg fullstendig etter at han ble brannskadet av varmt vann sent i juni. I følge DailyMail skal seks prosent av guttens kropp ha blitt skadet under hendelsen.

Kort tid etter uhellet ble kjent, skrev mamma Luisana at alt etter forholdene sto bra til med sønnen.

«Takk for omtanken, selv i en situasjon som dette! Alt står bra til med min sønn. Dersom Gud vil, drar vi hjem fra sykehuset snart», delte hun på Facebook.

LES OGSÅ: Ble robbet under bryllupsreisen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.