FLERE UNDERSØKELSER: - Dette er noe som må bli gjort. Men jeg kan ikke si noe om hvor lang tid det kommer til å ta, forteller en kilde om undersøkelsene av Michael Jacksons hjerne. Foto: Stella Pictures
FLERE UNDERSØKELSER: - Dette er noe som må bli gjort. Men jeg kan ikke si noe om hvor lang tid det kommer til å ta, forteller en kilde om undersøkelsene av Michael Jacksons hjerne. Foto: Stella PicturesVis mer

- Michael blir begravet uten hjernen

Jackos familie måtte gjøre et meget tøft valg.

SEHER.NO: Neste uke blir Michael Jackson begravet - uten hjernen. For mens familien hans jobber på spreng for å gjøre alt klart for å ta en siste avskjed med poplegenden førstkommende tirsdag, kommer nyheten om at hjernen vil bli holdt igjen til diverse tester, skriver Mirror.

Ifølge avisen måtte nemlig familien ta det vanskelige valget om å vente med begravelsen i opp til tre uker mens de venter på at hjernen blir returnert, eller å gravlegge ham uten - noe de altså har bestemt seg for å gjøre.

En talsperson, Craig Harvey, bekrefter at nevropatologiske tester vil bli gjort for å se om man kan finne den eksakte årsaken til at han faktisk døde. Men undersøkelsene kan ikke begynne før om minst to uker etter at døden har inntruffet. Årsaken er at hjernen da har hardnet tilstrekkelig slik at det blir lettere å åpne den.

Det var 25. juni at superstjernen døde etter en hjertestans. Legene frykter at dødsårsaken ligger i en i overdose smertestillende medisiner.

Kilder ved patologisk avdeling erkjenner at Jackos hjerne ble fjernet før kroppen ble overlevert familien neste dag.

Patologer skal nå teste Jacksons hjerne for blant annet tidligere medisinbruk, samt om han har tatt overdoser tidligere i livet. Hjernen kan også vise et eventuelt tidligere alkoholmisbruk, eller om han har lidd av sykdommer.

- Dette er noe som må bli gjort. Men jeg kan ikke si noe om hvor lang tid det kommer til å ta, forteller kilden til Mirror.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Planla duett med sønnen