DUKKE I SENGA: I Michael Jacksons seng fant etterforskerne en dukke for barn, og på nattbordet står det en rekke medisiner.  Foto: Stella Pictures
DUKKE I SENGA: I Michael Jacksons seng fant etterforskerne en dukke for barn, og på nattbordet står det en rekke medisiner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Michael (50) sov med dukke i sengen

La fram nye bilder i rettssaken fra Michael Jacksons soverom.

Publisert
SEHER.NO: Stadige nye detaljer om Michael Jackson (50) kommer fram i rettssaken som nå pågår i Los Angeles mot superstjernes personlige lege Conrad Murray (58).

Under rettssaken torsdag ble juryen vist bilder av Jacksons seng med en dukke på.

På sengen der Jackson ble funnet livløs lå det også en CD-spiller fra Bose. Juryen fikk også se bilder av superstjernens kommode, som var dekket av barbie-bilder, ifølge The Sun.

De tidligere upubliserte bildene fra den avdøde Jacksons soverom ble tatt av etterforskerne Elissa Fleak og Scott Smith da de gjennomsøkte Jacksons hjem etter bevis da han døde 25. juni 2009.

På bildene ser man også en rekke flasker med reseptbelagte piller, tuber med krem og medisinsk utstyr, blant annet et stativ for intravenøse drypp.


Murray er anklaget for å ta livet av Michael Jackson ved å gi han en dødelig dose propofol.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kiss sparket fra Michael Jackson-hyllest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer