I VINDEN: I selvbiografien "Jeg er Mia" forteller Mia Gundersen svært åpenhjertig om alt fra morens bortgang til ville netter i Monaco. Det har gjort henne til en populær TV-gjest. Foto: SCANPIX
I VINDEN: I selvbiografien "Jeg er Mia" forteller Mia Gundersen svært åpenhjertig om alt fra morens bortgang til ville netter i Monaco. Det har gjort henne til en populær TV-gjest. Foto: SCANPIX Vis mer

Mias magnetiske kraft

Kan TV-programmene takke Mia Gundersen for gode seertall?

SEHER.NO: Om sommeren forklares gjerne svingningene i seertall med været, men det er ikke bare dårlig være som får TV-publikummet til å benke seg foran TV-en.

I det siste er det blitt skrevet mye om seerflukten fra NRK til TV 2, og Adressa spekulerer i om den rette kjendisgjesten kan ha innvirkning på seertallene.

Mia Gundersen Leilienhof (46) har lenge vært en kjent og kjær artist i Norge, og har i de siste ukene fått mye oppmerksomhet rundt sin biografi "Jeg er Mia", som omtaler blant annet en voldtekt, morens rusmisbruk og overnatting hos finansmannen Kjell Inge Røkke.

Da "Senkveld" hadde sesongpremiere på TV 2 for litt over 2 uker siden, hadde programmet 932 000 seere med hjelp av Mia Gundersen som forhåndsannonsert gjest i studio. Forrige uke var hun gjest hos Anne Grosvold på NRK1, og seertallene gikk dermed opp for Grosvold.

Også torsdagsklubben vet å benytte seg av Gundersens magnetiske kraft.

Selv om hun ikke var gjest i programmet, fikk Otto Jespersen og resten av gjengen i "Torsdagsklubben" drahjelp av henne ved å spøke med voldtektsepisoden hennes, samt harselere med resten av selvbiografien, noe som blant annet har fått Mias venninne og medforfatter, Hege Storhaug til å rase.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Blir kvalm av uttalelsene!