TAPPER: Komikeren Mia Skäringer blir hyllet for sin åpenhet i hjemlandet. Foto: NTBscanpix
TAPPER: Komikeren Mia Skäringer blir hyllet for sin åpenhet i hjemlandet. Foto: NTBscanpixVis mer

Mia Skäringers mistet faren i bilulykke

- Jeg rakk aldri ta farvel sier «Solsidan»-stjernen.

SEOGHØR.NO: Sveriges største komistjerne og mest populære kvinnelige programleder Mia Skäringer (38) har gjort braksuksess de siste årene i blant annet «Äck Värmland» og «Solsidan».

Privat er historien om fattigjenta fra Kristinehamn langt mørkere og tristere.

Faren jobbet som fabrikkarbeider, mens moren jobbet som vaskehjelp. Selv om han var alkoholiker, hadde hun likevel et nært forhold til sin kjære far – som ble revet bort så altfor tidlig.

I 2007 fikk hun nemlig sjokkbeskjeden om at hennes høyt elskede far var dødd i en bilulykke etter å ha besvimt bak rattet.

Dermed rakk hun aldri å ta farvel med ham.

– Jeg skulle så gjerne sett far en siste gang og holdt rundt ham. Bedt om forlatelse for at jeg ikke kunne gjøre mer. Han hadde jo store alkoholproblemer. Det ble en komplisert sorg, har hun tidligere uttalt, ifølge Expressen.

SEERSUKSESS: Skäringer er kanskje mest kjent i rollen som Anna i komiserien «Solsidan». Her sammen med Josephine Bornebusch som Mickan, Johan Rheborg som Fredde og Felix Herngren som Alex.  Foto: TV 2
SEERSUKSESS: Skäringer er kanskje mest kjent i rollen som Anna i komiserien «Solsidan». Her sammen med Josephine Bornebusch som Mickan, Johan Rheborg som Fredde og Felix Herngren som Alex. Foto: TV 2 Vis mer

Hun er også påpasselig med å understreke at faren var edru da ulykken skjedde.

– Pappa hadde store alkoholproblemer. Men han spøkte mye og kunne sette ord på følelsene sine. Under all humoren og distansen fantes det en enorm varme, forteller Mia til avisa Arbetet.

LES OGSÅ:  Venter sitt første barn