Mia Hundvin:

Mia Hundvin besvimte etter flammedrama

Den tidligere håndballstjernen letter på sløret om øyeblikket da hun oppdaget at hotellrommet hennes stod i fyr og flamme.

DRAMATISK ØYEBLIKK: Mia Hundvin sier til TV 2 at hun aldri har glemt øyeblikket da hun oppdaget at hotellrommet hennes hadde begynt å brenne. Her er hun fotografert i 2014. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
DRAMATISK ØYEBLIKK: Mia Hundvin sier til TV 2 at hun aldri har glemt øyeblikket da hun oppdaget at hotellrommet hennes hadde begynt å brenne. Her er hun fotografert i 2014. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Da den tidligere norske håndballstjernen Mia Hundvin (40) la opp i 2006, var det med en imponerende merittliste i bagasjen.

Bare 21 år gammel debuterte bergenseren for landslaget, hvor hun spilte totalt 72 landskamper og scoret 174 mål. Det ble både EM-gull i 1998, VM-gull i 1999, samt bronse under OL i Sydney i 2000.

Livet på reisefot ble fort en del av hverdagen, og i et intervju med TV 2 forteller Hundvin nå om en episode fra Leipzig i Tyskland som hun aldri før har villet snakke offentlig om.

- Flammene står mot oss

I forbindelse med en firenasjonersturnering i 2000 oppsto det nemlig full dramatikk på Hundvins hotellrom, noe som blant annet endte med flere timers politiavhør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer