Mia Gundersen:

Mia Gundersen i flydrama: - Aldri opplevd noe lignende

Måtte evakueres etter røykutvikling i kabinen. Nå forteller 56-åringen om den skremmende opplevelsen.

- FØLTES DRAMATISK: Fredag kveld opplevde Mia Gundersen en svært ubehagelig situasjon, da det oppsto røykutvikling i kabinen i flyet hun befant seg i. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
- FØLTES DRAMATISK: Fredag kveld opplevde Mia Gundersen en svært ubehagelig situasjon, da det oppsto røykutvikling i kabinen i flyet hun befant seg i. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Fredag kveld ble et SWISS-fly på Oslo Lufthavn evakuert etter røykutvikling i kabinen.

En rekke medier, deriblant Dagbladet, omtalte saken. Flyet, som kom fra Zürich i Sveits, hadde akkurat landet på Gardermoen, da hendelsen oppsto.

En av dem som befant seg i flyet, var artist og tv-profil Mia Gundersen (56). På sin Instagram-konto har hun delt en video fra utsiden av flyet, rett etter at samtlige passasjerer hadde blitt evakuert.

- Vi har landet på Gardermoen og det utviklet seg røyk i kabinen. Brannvesen, politi og sykepersonell er til stede. Flyet måtte stoppe på rullebanen og nå blir vi møtt av kriseteam og helsepersonell. Ingen vet hvor røykutviklingen kom fra eller hva det er. Det var rolig i flyet og det er ingen skader skjedd av røyken som kom. Vi står her ennå. Ingen får lov å gå i og med det er usikkert hva som er forårsaket det, skriver hun.

- Uroen i øynene

Overfor Se og Hør forklarer Gundersen at hun opplevde situasjonen som ubehagelig.

- Det føltes veldig dramatisk, men samtidig var vi veldig heldig med at dette ikke skjedde i luften. Passasjerene forholdt seg rolig, men jeg så uroen i øynene på enkelte. Særlig da kabinen ble fylt opp med røyk, og det plutselig var full utrykning. Da skjønte vi at dette ikke var noen spøk.

Ifølge Romerikes Blad ble ingen personer skadet da flyet måtte evakueres. Hva som forårsaket røykutviklingen er så langt ikke kjent, men overfor avisen opplyser politiet at de har opprettet en undersøkelsessak.

- Jeg flyr veldig mye, men har aldri opplevd noe lignende. Det føltes skremmende. I begynnelsen skjønte jeg heller ikke helt hva det var. Alle ble imidlertid godt tatt hånd om, og vi fikk løpende informasjon underveis. Det var veldig betryggende, og jeg er veldig glad for at det gikk så bra, sier Gundersen.

I et oppfølgerinnlegg på Instagram forklarer Gundersen at hun, til tross for den skremmende opplevelsen, etter forholdene har det fint.

- Forholder meg rolig i dag og får med meg @norsketalentertv2 etter en lang og dramatisk hjemreise fra Miami. Så utrolig sliten i dag. Får masse kos av Huldraen min, skriver hun.

- Sett og hørt

Mia Gundersen er i disse dager nok en gang aktuell med dommerjobben i «Norske Talenter».

I januar fortalte 56-åringen overfor Se og Hør at hun stortrives i rollen.

- Det beste er å få være med å løfte nye talenter opp og fram. Jeg har selv vært den som ville bli hørt og sett for mitt talent. Jeg elsker at «Norske Talenter»-scenen er åpen for alle type talenter, sa hun den gang.

Verdighet

Det har skjedd mye i livet til Gundersen de siste åra. I juni 2016 kunne hun blant annet bekreftet til Se og Hør at hun skulle skilles fra ektemannen Marcel Leliënhof (51).

- Vi flytter fra hverandre, det er det. Ryktene som verserer handler ikke om meg, så de ønsker jeg ikke å si noe om. Vi har vært gift i 13 år, og jeg vil gjerne gå ut av det med verdigheten i behold, sa Mia den gang.

I august samme år kunne hun fortelle at tiden etter bruddet brukte hun til å reise med sin yngste sønn Daniel, og det ga definitivt den sprudlende tv-profilen overskuddet tilbake.

- Jeg har vært i en sårbar situasjon, men føler at det begynner å lette litt nå. Nå er jeg godt på vei til å få det bedre, sa Mia til Se og Hør.

​LES OGSÅ: - Jeg får vondt i magen av å lese det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer