Mia ble syk av stress

Mia Gundersens oppdagelse av «supermat» ble et vendepunkt.

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter gjentatte kortisonkurer og et sykdomsbilde helsevesenet ikke kunne forklare, forsto Mia Gundersen (50) at hun måtte lete etter alternative løsninger.

– Jeg hadde veldig mange symptomer på sykdommer som helsevesenet vårt ikke kan forklare. Det gjorde vondt, og det var ubehagelig, forteller Mia til Se og Hør.


Men etter noen år med alvorlige utbrudd av elveblest og lavt energinivå fikk skuespilleren nok. Hun forsto at det var på tide å ta saken i egne hender. Det var da hun oppdaget fenomenet supermat – mat som er spesielt næringsrik, og som kan fungere både som medisin og et måltid.

– Jeg oppdaget supermaten fordi jeg hadde mange problemer, både med helse og energinivå.
Oppdagelsen ble vendepunktet for meg, forteller hun.

Den flotte 50-åringen holder seg sunn med supermaten, og er ikke redd for å bli gammel.

– Jeg har ikke rukket å bli redd for alderdommen ennå. Jeg tror det viktigste er å ha en trygghet i seg selv, og stole på at du ser bra ut.

Mia understreker at hun ikke har begynt å bekymre seg for synlige rynker i ansiktet, og at hun er mer opptatt av en generell glød av sunnhet.

– Jeg er opptatt av en god holdning. Noe av det verste ville nok vært om jeg hadde blitt alvorlig overvektig. Det er mye verre enn rynker! Jeg har alltid vært en aktiv person, så det å skulle blitt stillesittende og stor ville vært et mareritt for min del.

Etter å ha tenkt seg litt om avslutter hun det hele med å fortelle at hun ser bedre ut nå enn for 30 år siden.

– Jeg er faktisk i min vakreste fase av livet. Nå som jeg spiser riktig og behandler kroppen bra ser jeg også friskere ut. Da jeg var i tjueårene hadde jeg både kviser og ringer under øynene, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var et helvete 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer