MGP-vinneren misbrukt i slankereklame

Loreen Talhaoui brukt mot sin vilje i Facebook-reklame.

MISBRUKT I FALSK REKLAME: En falsk reklame på Facebook hevder Loreen benytter en spesiell slankekur, som hun angivelig gikk ned tre kilo i uken med. Foto: Fame Flynet
MISBRUKT I FALSK REKLAME: En falsk reklame på Facebook hevder Loreen benytter en spesiell slankekur, som hun angivelig gikk ned tre kilo i uken med. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Loreen gikk ned tre kilo i uken. Klikk for å se hvordan hun gjorde det,» lyder reklamen, som ble spredd på det sosiale nettverket Facebook.

Det skal ha falt i dårlig smak for Loreen Talhaoui (28), som vant Melodi Grand Prix tidligere i år.

- Dette her er absolutt ikke godkjent av Loreen. Vi har nå kontaktet Facebook, og har satt våre jurister på saken, sier markedssjefen i plateselskapet Warner Music, til svenske Aftonbladet.

Hun fikk hele 372 poeng for låta «Euphoria», under finalen i Azerbaijan, som hun feiret med et seierskyss fra sin mor. Selv hevdet hun den gode kroppsfasongen kom fra både yoga, styrketrening og dansing.

- Alle annonsene på Facebook skal være korrekte, og vi har et system som skal sørge for det. Men i et slikt tilfelle er det vanskelig å vite om annonsøren samarbeider med Loreen eller ikke. Nå håper vi Loreen anmelder forholdet, og vi kommer til å stenge annonsen, sier Jan Fredriksson for Facebook i Norden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette synger bestemødrene om    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer