MGP-Stella skal gifte seg

- Jeg måtte faktisk ned på kne to ganger, avslører MGP-stjernens forlovede.

<strong>BLE FRIDD TIL:</strong> - Det skjedde natt til i dag og Stella visste ingenting. Hun hadde vært i England på venninnetur et par dager, der hun hadde feiret 25-års dagen sin, sier Stella Mwangis kommende ektemann, Tom Roger Rogstad. Foto: Reuters
BLE FRIDD TIL: - Det skjedde natt til i dag og Stella visste ingenting. Hun hadde vært i England på venninnetur et par dager, der hun hadde feiret 25-års dagen sin, sier Stella Mwangis kommende ektemann, Tom Roger Rogstad. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I august ble det kjent at MGP-stjernen Stella Mwangi (25) er en av deltagerne i årets «Skal vi danse» på TV 2. Men 25-åringen har mer å henge fingrene i om dagen. Nå har hun nemlig forlovet seg med musikkprodusenten Tom Roger Rogstad, som hun har vært kjæreste med i åtte år, skriver Side2.

- Det skjedde natt til i dag og Stella visste ingenting. Hun hadde vært i England på venninnetur et par dager, der hun hadde feiret 25-års dagen sin. Jeg hentet henne på Gardermoen og dro hjem, der jeg hadde rigget i stand på forhånd, forteller Rogstad til nettstedet.

Ifølge Side2 gikk han ned på kne og fridde da de to var kommet hjem.

- Jeg måtte faktisk ned på kne to ganger, for hun var jo nærmest i sjokk - i positiv forstand - og forsto det ikke med en gang, forteller Rogstad, som ga sin kjære en diamantring under den romantiske seansen.

Det lykkelige paret skal ikke ha bestemt bryllupsdato helt ennå. Det samme gjelder ikke for «Skal vi danse»-premieren, som er berammet til 10. september. Så spørs det da om Stella klarer å holde fokus på danseparketten denne høsten...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik lurte hun sine egne venner trill rundt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer