MGP-Jostein fant kjærligheten igjen

Etter 15 år i London har han nå flyttet hjem til Norge.

FLYTTER HJEM: Jostein Pedersen har flyttet til Norge igjen etter at han fant kjærligheten på ny. Foto: Se og Hør
FLYTTER HJEM: Jostein Pedersen har flyttet til Norge igjen etter at han fant kjærligheten på ny. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Grand Prix-kommentatoren Jostein Pedersen (52) har funnet lykken på ny. Det bekrefter han i et intervju med P4s Radiofrokost.

- Jeg tror at de store avgjørelsene i livet enten skjer på grunn av jobb eller kjærlighet. Og i mitt tilfelle er det på grunn av kjærlighet, sier Pedersen.

Nå har Pedersen flyttet fra London til Oslo, slik at han kan tilbringe mer tid med sin nye kjæreste. Og Pedersen forteller at han har det veldig godt for tiden.

- Det er veldig romantisk. Jeg har det veldig godt, sier han til P4.

I februar kom nyheten om at Pedersen hadde brutt med sin 16 år yngre kjæreste, Geir Daniel Gudmundsrud. Da hadde paret vært sammen i et snaut halvår.

- Ja, det er slutt, sa han den gang til Her og Nå.

I 2004 flyttet Pedersen fra kona Louise Sexton. Paret giftet seg i 1998 og har barna Magnus og Elizabeth sammen. Pedersen har tidligere uttalt at han ikke kan svare på om han er heterofil, bifil eller homofil, og at han forelsker seg i personer, ikke kjønn.

- Hvem kan bestemme hvem man forelsker seg i? Når man blir forelsket må man ta sjansen. Det skylder man seg selv, sa han.

Men nå smiler altså lykken til Pedersen på ny, men kjærestens kjønn er så langt ikke kjent.

Seher.no har ikke fått tak i Jostein Pedersen torsdag.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kjærligheten tok slutt for MGP-Jostein

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer