- MGP er råere enn «Paradise Hotel»!

Tidligere Paradise-deltager Stian Thorbjørnsen gleder seg til å sette Melodi Grand Prix på hodet sammen med kameraten Lasse Jensen.

GLEDER SEG: Duoen Staysman & Lazz er klar for «Melodi Grand Prix» med låta «En godt stekt pizza». Foto: Morten Eik/ Se og Hør
GLEDER SEG: Duoen Staysman & Lazz er klar for «Melodi Grand Prix» med låta «En godt stekt pizza». Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stian Thorbjørnsen er klar for å ta Melodi Grand Prix med storm.

Se hvilke andre artister som er klare for årets MGP-finale her!

Sammen med kameraten Lasse Jensen startet han gruppen «Staysman og Lazz» i 2009 og gruppen har blant annet gjort suksess med låter som «Ah A Ah» og «Kaptein Morgan».

Stian - som også har vært med i «Robinsonekspedisjonen»  - avslører til Seoghør.no at han ser på Melodi Grand Prix enn et større eventyr enn «Paradise Hotel».

DU SÅ HAM PÅ TV: Stian var med i  «Paradise Hotel» i 2012.
DU SÅ HAM PÅ TV: Stian var med i «Paradise Hotel» i 2012. Vis mer

– Det her er hakket over synes jeg. Nå er det jo musikken vår som er i fokus, og det er jo det vi har jobbet med de siste 20 åra nesten.

– Paradise var jo en sykt rå opplevelse selvsagt, men dette er dritrått, slår han fast.

Han legger ikke skjul på at Fredrikstad-duoens bidrag, «En godt stekt pizza», nok kan oppleves som rølpete – tvert imot!

– Jeg tror det blir sykt kult. Vi er kanskje den verste rølpeduoen i landet, og MGP har jo en tendens til å dra på litt, så nå skal vi gi bånn gass, lover Stian.

 Kameratene ga ut sitt første album, «Helt sykt store hits», i fjor . Det førte til at de ble blant de mest spilte norske artistene på strømmetjenesten Spotify.

LES OGSÅ: Gjør comeback i «MGP»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer