Mgp-debuterer med nytt og sexy image

- Det blir ikke noe lang kjole her, nei, sier Lisa Stokke før MGP-debuten.

SEXY: Lisa Stokke (36) lover et sexy antrekk til sceneshowet med låta «With Love» i første definale av MGP på Ørlandet.  Foto: Coverfoto, With Love
SEXY: Lisa Stokke (36) lover et sexy antrekk til sceneshowet med låta «With Love» i første definale av MGP på Ørlandet. Foto: Coverfoto, With Love Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lisa Stokke (36) var i 1999 den aller første i verden til å spille Sophie i den populære musikalen «Mamma Mia» i London.

Siden den gang har Tromsø-jenta medvirket i en rekke musikaler og TV-produksjoner som NRKs «Showbiz», «Lisa Goes to Hollywood», «Det store korslaget» på TV 2 og som skuespiller i Harald Zwarts «Lange flate ballær 2» og nå sist Robert Stoltenbergs «Småbyliv» på NRK.

Etter å ha blitt assosiert med musikaler i en årrekke står 36-åringen fram som popsanger med låta «With Love» i første definale i MGP på Ørlandet.

Og ifølge artisten vil hun nå vise en helt ny side av seg selv.
 
- Det blir veldig annerledes. Antrekket er veldig viktig. Det blir veldig bra, tror jeg. Jeg gleder meg til å se den kreasjonen de holder på å lage til meg. Det blir sexy, men smakfullt. Det er røft, altså. Det blir ikke noe lang kjole her, nei. Og så blir det masse, masse pyro på scenen, sier Lisa Stokke til Seher.no om det kommende sceneshowet.

I samarbeid med tre andre låteskrivere, har Lisa jobbet med låta i flere måneder. Og de som forventer seg ren og pen musikal-sang, vil trolig bli overrasket over artistens nye stil.

- Sangen er en poplåt med et veldig rocka lydbilde. Den har mye elgitar, og en litt skitten gitar på en måte. Det er et veldig tjukt lydbilde. Det er veldig annerledes. Jeg har aldri hatt muligheten til å gjøre noe sånt før. Ingen har sett muligheten heller. Det er mange som ikke har forventet denne siden fra meg. Folk blir veldig overasket, positivt overrasket. Det er en helt ny retning for meg, sier Stokke til Seher.no på telefon fra leiligheten hjemme i London.

Sammen med ektemannen Tim, bor Lisa i London med sine to barn Jasper (8) og Tallulah (3). Ifølge artisten er MGP-låta det aller første gang at sønnen hennes har likt av hennes musikalske arbeid.

- Det var utrolig artig at sønnen min likte låta. Han elsker rock og er veldig fan av Linkin Park og Iron Maiden og rockeband. Jeg var så spent da jeg skulle spille låta for ham, fordi han er så kritisk til alt jeg gjør og har ikke vært spesielt imponert over de tidligere tingene jeg har gjort. Han likte låta så bra og sa «Mamma, dette er virkelig bra». Da visste jeg at dette er en vinnerlåt, sier Lisa til Seher.no.

Barna og ektemannen har dessverre ikke mulighet til å bli med å heie på Lisa under første delfinale på Ørlandet, noe som byr på en ekstra motivasjon for 36-åringen til å gå videre til finalen i Oslo.

- Jeg har allerede bestilt billett til barna mine og mannen min til finalen i Oslo spektrum, så nå håper jeg virkelig at jeg går videre, sier den sympatiske Tromsø-jenta til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg har allerede tenkt på kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer