ROBBET: - Forhåpentligvis greier jeg å finne fram det meste ved hjelp av sendte e-poster og hukommelsen, forteller Espen Hana, som ble robbet på ferie med familien. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ROBBET: - Forhåpentligvis greier jeg å finne fram det meste ved hjelp av sendte e-poster og hukommelsen, forteller Espen Hana, som ble robbet på ferie med familien. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

MGP-artist robbet på familieferie

København-stoppet fikk store konsekvenser for Espen Hana.

SEHER.NO: Den kjente stavangerartisten og musikeren Espen Hana er for tiden på bilferie med familien i Polen. Men det var da de, på vei til Polen, tok seg tid til et stopp i København at det fatale skjedde.

- Vi var ute og spaserte og solte oss i Kongens have, og da vi kom tilbake var en rute knust og bobilen tømt for verdisaker, sier Espen Hana til Rogalands Avis.

Det som hadde skjedd var at tyven - eller tyvene - hadde knust et vindu i førerdøren, og forsynt seg grovt av det elektroniske utstyret som lå i bobilen.

- Min bærbare Mac, digitalkamera, videoapparat, mobiltelefoner og alle i-podene våre ble stjålet, forteller Hana til avisen.

Men det verste tapet, det fikk stavangerartisten selv. Så ille var det, at det hele kan få konsekvenser for en revy han skal ha på Dizzie Showteater i Oslo.

 - Alt av nyskrevne tekster og tekster jeg skal øve på før sommerens forestillinger er borte. Det er veldig irriterende. Forhåpentligvis greier jeg å finne fram det meste ved hjelp av sendte e-poster og hukommelsen.

Til Rogalands Avis anslår MGP-artisten verdien på alt som ble stjålet til rundt 30.000-40.000 kroner, men til alt hell har familien både reiseforsikring og bilforsikring.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Favoritt blant 23 av 23 eksperter