MGP-Agnete: - Det føltes godt

Norges Eurovision-håp Agnete Johnsen kunne puste lettet ut etter generalprøven før seminfinalen.

STRÅLTE PÅ SCENEN: Agnete Johnsen framførte låten «Icebreaker» under onsdagens siste generalprøver, før torsdagens semifinale i årets Eurovision Song Contest i Stockholm. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE PÅ SCENEN: Agnete Johnsen framførte låten «Icebreaker» under onsdagens siste generalprøver, før torsdagens semifinale i årets Eurovision Song Contest i Stockholm. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Agnete Johnsen (21), årets norske deltaker i Eurovision Song Contest, har i stor grad holdt seg unna pressen etter at hun vant den norske MGP-finalen.

«Icebreaker»-sangeren har slitt med sin mentale helse, og var ikke til stede under den offisielle åpningsseremonien for årets Eurovision i Stockholm søndag.

Onsdag kveld var hun imidlertid på plass under den siste generalprøven før torsdagens andre semifinale, der Agnete skal i ilden. Og 21-åringen fra Nesseby i Finnmark var heldigvis godt fornøyd med sin andre generalprøve:

- Det føltes godt å framføre låta for et større publikum. Det er hyggelig med så god respons fra salen, sa Agnete backstage ifølge NRK.

Der poserte hun også smilende sammen med danserne og koristene sine, og Agnete så oppløftende opplagt ut.

Saken fortsetter under bildet.

ET GODT TEAM (f.v): Danser Sara Kristine Einbu, korist Ingunn Dalland, Agnete Johnsen og koristene Charlotte Bredesen, Gabriel Alares og Nicoline Berg Kaasin var fornøyde backstage etter onsdagens siste prøver.  Foto: Stig Karlsen/ NRK
ET GODT TEAM (f.v): Danser Sara Kristine Einbu, korist Ingunn Dalland, Agnete Johnsen og koristene Charlotte Bredesen, Gabriel Alares og Nicoline Berg Kaasin var fornøyde backstage etter onsdagens siste prøver. Foto: Stig Karlsen/ NRK Vis mer

- Ikke aktuelt å trekke seg

Til Dagbladet sier Norges delegasjonssjef for MGP, Stig Karlsen, at det aldri har vært aktuelt for Agnete Johnsen å trekke seg fra sangkonkurransen.

- Ting går litt opp og ned, men Agnete er ingen skjør jente. Hun er sterk og tøff. Hun trenger bare å ha det stille og rolig rundt seg. Det er drømmen om å levere på scenen som driver henne. Hun har talentet og leverer i det lyset går på, sier Karlsen til avisen.

Via sin manager, Espen Nystad, sier Agnete Johnsen til VG at hun gleder seg til å stå på scenen under seminfinalen:

- Hva som skjer torsdags kveld, får jeg ta da - det gleder jeg meg til, understreker den flotte 21-åringen.

Du kan se Agnete Johnsen i aksjon i den andre Eurovision-semifinalen fra klokken 21.00 på NRK1.

LES OGSÅ: Mannet seg opp før det første kysset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer