Pål Anders Ullevålseter:

- Mette var et lykketreff for meg

«Farmen kjendis»-deltakeren traff blink under «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

SKRYTER AV KONA: «Farmen kjendis»-aktuelle Pål Anders Ullevålseter er full av lovord om kona Mette Solli. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
SKRYTER AV KONA: «Farmen kjendis»-aktuelle Pål Anders Ullevålseter er full av lovord om kona Mette Solli. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I disse dager er Pål Anders Ullevålseter (49) aktuell i TV 2-suksessen «Farmen kjendis», som nå er inne i den siste og avgjørende finaleuken.

I SALG NÅ: Tirsdagens utgave av Se og Hør.
I SALG NÅ: Tirsdagens utgave av Se og Hør. Vis mer

Motorsykkelkjøreren er fortsatt aktiv i fartsfylte og risikable løp, men de siste årene har Pål Anders altså også deltatt i reality-programmer på TV.

Før han sjekket inn på gården i «Farmen kjendis», deltok han også i TV 2-programmet «Skal vi danse» og i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge.

Imidlertid var det kun i forbindelse med sistnevnte program at Pål Anders ble truffet av Amors piler: Der møtte han kickbokser Mette Solli (43), og det ble full klaff mellom de to idrettsutøverne.

I mai 2015 forlovet paret seg, og i slutten av juli i fjor stod bryllupet.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli strålte på bryllupsdagen i fjor sommer. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
LYKKELIG GIFT: Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli strålte på bryllupsdagen i fjor sommer. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

- Et lykketreff for meg

Overfor Se og Hør minnes Pål Anders hvordan han og kona ble kjent under innspillingen av 2011-utgaven av «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

Og 49-åringen legger ikke skjul på at han mener han skjøt gullfuglen med Mette:

- Vi ble ikke kjærester før litt senere, men det var et lykketreff for meg, sier han, og utdyper:

- Mette er fantastisk på alle mulige måter. Da jeg fortalte Kjetil André Aamodt at Mette og jeg var blitt et par, svarte han: «Hæ???!!! Hvordan klarte du det?», sier Pål Anders og ler.

Ringer hjem hele tiden

At også Mette følte det var et lykketreff er tydelig, for bare seks år etter det første møtet er de en liten familie med datteren Alva (5) som ferskeste medlem.

Pål Anders er fra før av far til Robin (17), som kom til verden i «Farmen kjendis»-profilens første ekteskap.

- Det var stort å bli pappa igjen. Jeg var i alle fall litt mer voksen denne gangen, med litt mer erfaring, sier han til Se og Hør, og tilføyer:

- Jeg er nok en ganske leken pappa, men jeg skulle gjerne lekt enda litt mer. Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg er mye borte nå som vi er en familie. Jeg lengter hjem når jeg er ute og reiser, men vet heldigvis at Mette har full kontroll. Jeg ringer gjerne hjem tre ganger om dagen når jeg er ute og kjører rally, innrømmer Pål Anders.

Helikopter og lavvo

Denne våren er det tre år siden Pål Anders Ullevålseter gikk ned på kne og fridde til sin kjære Mette Solli. Og da frieriet skulle gå av stabelen, hadde 49-åringen absolutt ikke spart på kruttet.

- Jeg ble hentet i helikopter og fløyet opp til en lavo på Norefjell. Der ventet Pål Anders som fridde, fortalte Mette til Se og Hør etter forlovelsen.

Kickbokseren, som tidligere har deltatt i «Mesternes mester» på NRK, røpet videre at kjærestens frieri virkelig hadde vært et langsiktig prosjekt:

- Han har planlagt det godt. Ringen var kjøpt i Dubai for to og et halvt år siden, og jeg har alltid drømt om å fly i helikopter, fortsatte hun.

Og Mette annonserte selv den noe ekstravagante forlovelsen på sosiale medier.

Det gjorde hun ved å dele en «selfie» Instagram-kontoen sin, der hun gir en smilende Pål Anders et kyss på kinnet - og viser frem en hånd med diamantring på ringfingeren. Og teksten til det talende bildet var ganske enkelt et begeistret «Jaaaa».

Saken fortsetter nedenfor.

Jaaaa

Et innlegg delt av Mette (@mettesolli)

Paret møtte hverandre første gang i en lavvo under innspillingen av «71° nord - Norges tøffeste kjendis», og også frieriet fant sted i nettopp en lavvo.

Og da duoen giftet seg i idylliske omgivelser i Rømskog i Akershus i fjor, ble det nesten lavvo-hattrick på paret:

- Det er jo en stor lavvo her på Rømskog Spa & Resort også, og vi hadde det moro i den her sammen med bryllupsgjestene i går. Vi vurderte å ha selve vielsen i lavvoen også, men slo det raskt fra oss, sa Pål Anders til Se og Hør etter bryllupet.

LES OGSÅ: - Slik blir det storslagne bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer