Mette Solli knakk kjeven på en annen jente

- Et halvt år etterpå knuste hun nesen til lagvenninnen min som revansj, innrømmer «71 grader nord»-kjendisen Mette Solli.

KNALLHARD: Kickbokser Mette Solli trener hardt for tilværelsen i kickbokserringen. Hennes lange karriere har derimot gitt både opp- og nedturer, som her møter polske Katarzyna Czuba. Foto: Privat
KNALLHARD: Kickbokser Mette Solli trener hardt for tilværelsen i kickbokserringen. Hennes lange karriere har derimot gitt både opp- og nedturer, som her møter polske Katarzyna Czuba. Foto: Privat Vis mer
Se video med Mette Solli nederst i saken!

SEHER.NO: Mette Solli (36) er denne våren en av deltagerne i kjendisutgaven av TVNorge-programmet «71 grader nord». Men det er først og fremst i kickbokserringen at 36-åringen har gjort en karriere.

Og for en karriere hun har hatt. Solli har vunnet en rekke titler, deriblant hele åtte verdensmesterskap. Men suksessen har også en bakside. En vond én, som sådan.

- Jeg har vel aldri vært snill i ringen, selv om jeg er snill på utsiden. Man må bare være kynisk, det står en annen person på den andre siden - og det eneste den personen vil er å slå deg i bakken. Jeg har knekt en annens kjeve og jeg har slått folk i bakken som ikke har reist seg opp før en time etterpå. Det har vært litt kjipt, slikt er ikke noe gøy, sier Mette Solli til Seher.no.

«71 grader nord»-kjendisens spark, som endte med en knekt kjeve, fikk store konsekvenser. Hennes motstander, som kom fra en av verdens beste kickboksernasjoner, Polen - og heter Katarzyna Czuba, valgte nemlig å ta igjen med grusomme midler, avslører den norske kickbokseren.

Czuba ble sendt rett på sykehus etter skaden hun ble pådratt av sin norske motstander.

- Det er et lite miljø og jeg kjenner jo disse jentene. Vi har reist mye sammen og treffer hverandre ofte. Jeg traff henne perfekt med et duppespark, som går overfra og ned over kjeven. Kjeven knakk midt på. Den jenta kjenner jeg ganske godt, og da vi kom på treningsleir et halvt år senere knuste hun nesen til lagvenninnen min som revansj. Hun skadet meg ganske bra også.

Og:

- Hun var litt sint en periode, men for all del: Stort sett er vi venner, forteller Solli, som innrømmer at det til tider kan være tungt å være kickbokser når noen blir skadet.

Selv prøver hun å vise medfølelse dersom uhellet er ute. Det gjorde hun også da en av hennes motstandere ikke reiste seg opp før lang tid etter at hun var slått i bakken.

- Jeg føler meg ikke så veldig bra da. Jeg går bort til treneren og sjekker om hun har det bra og slike ting. Man må vise at man har medfølelse, men det er ikke alltid at det blir godt mottatt heller. Man skal trå varsomt. Jeg har snakket med henne i ettertid, og hun trente ikke kickboksing i ett år etter at jeg slo henne i bakken. Det føles ikke bra, forteller Mette Solli til Seher.no.

For cirka halvannen uke siden kunne Seher.no avsløre at Molde-jenta brøt med kickbokser-kjæresten Drew Neal etter innspillingen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» ser du på TVNorge mandager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt med kjæresten etter «71 grader nord» 

Se video med Mette Solli her:[obj:media:9504]