CELEBRET SELSKAP: Kim Kardashian (t.v.) hadde invitert en av kronprinsesse Mette-Marits (t.h.) nære venninner til bryllupet i Italia i helgen. Italienske Vogues redaktør Franca Sozzani var en av gjestene i kjendisbryllupet. Bildet av Mette-Marit og Franca er fra 2012.  Foto: All Over Press/Twitter
CELEBRET SELSKAP: Kim Kardashian (t.v.) hadde invitert en av kronprinsesse Mette-Marits (t.h.) nære venninner til bryllupet i Italia i helgen. Italienske Vogues redaktør Franca Sozzani var en av gjestene i kjendisbryllupet. Bildet av Mette-Marit og Franca er fra 2012. Foto: All Over Press/TwitterVis mer

Mette-Marits venninne i Kardashian-bryllup

– Det var en vakker kveld i Firenze, skriver motepersonligheten på Instagram.

SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag giftet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) seg på Forte di Belvedere i Firenze. Én av bryllupsgjestene var kronprinsesse Mette-Marits (40) gode venninne, den italienske Vogue-redaktøren Franca Sozzani (64).

Les alt om bryllupsfesten her!

Franca har gjennom flere år hatt et nært forhold til Mette-Marit og resten av kronprinsfamilien. Hun er også en god venn av brudeparet, som skapte debatt da de var på forsiden av amerikanske Vogue tidligere i år.

Franca har lagt ut en rekke bilder av det storslåtte kjendisbryllupet på Instagram.

– Vakker kveld på Forte di Belvedere i Firenze. Morsomt med Kris … Kims mor! skriver Sozzani som kommentar til bildet der hun poserer med Kris Jenner. I bakgrunnen ser man den gigantiske bryllupskaken, som ble servert under åpen himmel.

Tidligere på dagen publiserte hun et bilde av de nygifte med teksten Mr og Mrs Kanye West.