Marius Borg Høiby:

Mette-Marits sønn har kapret jobb hos kjent designer

Marius Borg Høiby har flyttet til motebyen Milano.

NY STILLING: Ifølge Se og Hør har kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby fått seg en praksisjobb hos designeren Philipp Plein. Foto: NTB Scanpix
NY STILLING: Ifølge Se og Hør har kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby fått seg en praksisjobb hos designeren Philipp Plein. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Marius Borg Høiby (20) returnerte i sommer hjem til Norge etter å ha avbrutt studieoppholdet ved Santa Monica College i Los Angeles.

Men oppholdet hjemme på Skaugum ble kortvarig.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Marius Borg Høiby. Faksimile: Se og Hør Extra
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Marius Borg Høiby. Faksimile: Se og Hør Extra Vis mer

Se og Hør kan nå avsløre at kronprinsesse Mette-Marits sønn på ny har reist ut i verden. Han har nemlig fått praksisjobb hos den tyske stjernedesigneren Philipp Plein (39) i Milano.

Nyheten om den nye jobben kommer to måneder etter at Se og Hør var de første til å skrive om at det var slutt mellom Marius og Linn Helena Nilsen (21) fra Drammen.

Forholdet skal ha ta slutt før dronning Sonjas 80-årsdag, og Marius kom derfor alene til festlighetene på Bygdøy kongsgård. Han hadde da lagt en travel partyhelg bak seg i Kristiansand, hvor han festet sammen med venner – uten Linn Helena ved sin side.

Kilder nær det unge paret fortalte den gang at de fortsatt er gode venner, selv om kjærligheten har tatt slutt.

Det er ingen hemmelighet at Marius er moteinteressert.

Under sitt opphold i USA dukket Marius blant annet opp på Instagram-kontoen til modellen Jonathan Claunch.

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Video: God Kveld NorgeVis mer Vis mer

På bildet kan man se Marius Borg Høiby iført det som tilsynelatende er en egendesignet skinnjakke. I hvert fall om man skal tro teksten på jakken: «MBH Design», som tydelig spiller på kronprinsessesønnens tre initialer.

I en reportasje som ble sendt TV 2s kjendismagasin «God Kveld Norge» lørdag kveld, ble det spekulert i om Marius gjør dette for promotering av sine egne jakker.

I TV-innslaget blir det dessuten satt fokus på valget av tekst på jakkene som Marius og Jonah har på seg: «Fuck you», «Naughty Models» og «Motherfucker» er blant sitatene på som er sydd eller trykket på jakkene.

Det er så langt ikke kjent om dette er jakker som Marius selv har laget kun for eget bruk, eller om tanken er å promotere for å selge videre.

LES OGSÅ: Marius topper kongelig kjendis-kåring

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer