<strong>PÅ SYKEHUS:</strong> Kronprinsesse Mette-Marit sammen med (f.v:) broren Per Høiby, broren Espen Høiby, Pers kone, Louise Dedicen, Marit Tjessem og Magnar Alfred Fjeldvær under en tidligere hagefest i Slottsparken. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PÅ SYKEHUS: Kronprinsesse Mette-Marit sammen med (f.v:) broren Per Høiby, broren Espen Høiby, Pers kone, Louise Dedicen, Marit Tjessem og Magnar Alfred Fjeldvær under en tidligere hagefest i Slottsparken. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Kronprinsesse Mette-Marits bonusfar Magnar Alfred Fjeldvær ble syk:

Mette-Marits bonusfar fikk slag om bord på flyet

Magnar Alfred havnet på sykehus på hjemtur fra 80-årsfeiring.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Kronprinsesse Mette-Marits mor, Marit Tjessem (79), kom til de kongelige festlighetene i forbindelse med dronning Sonjas 80-årsfeiring uten sin kjære Magnar Alfred Fjeldvær (80).

<strong>I SALG NÅ:</strong> I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om dronning Sonjas 80-årsfeiring. Faksimile: Se og Hør.
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om dronning Sonjas 80-årsfeiring. Faksimile: Se og Hør. Vis mer

Etter det Se og Hør erfarer ble Marits kjæreste brått og uventet syk ombord i et fly for noen uker tilbake.

Ble rammet av slag

Han og Marit hadde vært på utenlandsreise for å feire hans 80-årsdag, og på siste etappen hjem til Kristiansand fikk han slag.

Magnar ligger fortsatt på sykehuset, og måtte naturlig nok melde avbud til Sonjas 80-årsfeiring.

Marit valgte likevel å komme, selv om den siste tiden har vært tøff.

Tok hånd om mormor

Både Mette-Marit og Ingrid Alexandra sørget for at hun ble tatt godt hånd om under festlighetene.

På formiddagens arrangement viste spesielt barnebarnet en rørende omsorg overfor mormor, og lot det ikke være tvil om hvor mye hun setter pris på henne.

Da Marit måtte vente nedenfor trappen på Kunst-Stallen mens de kongelige ble fotografert, var det viktig for Ingrid at mormor ikke skulle føle seg utenfor.

<strong>HJALP MORMOR:</strong> Prinsesse Ingrid Alexandra har vært opptatt av å støtte sin mormor den siste tiden. Foto: Andreas Fadum
HJALP MORMOR: Prinsesse Ingrid Alexandra har vært opptatt av å støtte sin mormor den siste tiden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hun var derfor svært rask med å gå ned for å hente henne etter fotoseansen.

Etter å ha blitt hyllet med en egen statue tidligere på dagen, var dronning Sonja vertskap for en stor middag på sin jubileumsdag.

Nærmere 100 gjester var til stede da den store middagen gikk av stabelen, og dronningen hadde ikke spart på noe.

Side om side med gjester som statsminister Erna Solberg, finanstopp Christian Ringnes, Magne Furuholmen og kronprinsparet, imponerte dronningen i en lilla kjole.

<strong>FIKK SELSKAP AV KRONPRINS HAAKON:</strong> Under feiringen av dronning Sonja fikk Marit Tjessem følge av kronprins Haakon på veien opp til middagen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør.
FIKK SELSKAP AV KRONPRINS HAAKON: Under feiringen av dronning Sonja fikk Marit Tjessem følge av kronprins Haakon på veien opp til middagen. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør. Vis mer

Hylles

For anledningen hadde hun også en stor blomst i håret. Rundt halsen hadde den spreke 80-åringen et perlekjede.

Moteekspert og blogg-redaktør i Aller, Ingeborg Heldal, sier at dronningen så formidabel ut.

- Dronning Sonja må være verdens flotteste 80-åring. Hun har en vitalitet, et glimt i øyet og en utstråling som er misunnelsesverdig, fortelle Heldal fra Bali og fortsetter:

- Jeg synes hun ser helt nydelig ut i denne syrinlilla kjolen, som er både høytidelig og sommerlig. Fargen kler henne perfekt og til tross for at det var mange fantastisk flotte kjoler som fikk luftet seg, må alle finne seg i å stå i skyggen av jubilanten selv.

Den offisielle feiringen av kongeparets 80-årsdager gikk av stabelen med gallamiddag på Slottet, lunsj på Kongeskipet og festforestilling i Operaen allerede i mai.

LES OGSÅ: Dronning Sonja ble hyllet for festantrekket

80 ÅR: Dronning Sonja fyller 80 år 4. juli 2017. Hun kom inn i norsk offentlighet i 1959 da hun traff kronprins Harald. Video: NTB Scanpix / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer