Mette-Marit trodde også på engler

Kronprinsessen trodde mamma Marit var en engel.

<strong>STOLT:</strong> Mette-Marit er svært stolt av sin mor, og ser på henne som sitt største forbilde. Her deltar kronprinsessen i feiring i Oslo Rådhus tidligere denne måneden i forbindelse med Nobelprisutdelingen. Foto: Stella Pictures
STOLT: Mette-Marit er svært stolt av sin mor, og ser på henne som sitt største forbilde. Her deltar kronprinsessen i feiring i Oslo Rådhus tidligere denne måneden i forbindelse med Nobelprisutdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 2011 har vært et fantastisk år for kronprinsesse Mette-Marit (38), med feiring av ti år som landets kronrinsesse og ti år med ektemannen kronprins Haakon Magnus (38).

Den flotte kronprinsessen har vokst seg inn i befolkningens hjerter, og stråler av selvsikkerhet og lykke. Nylig ble hun kåret til «Årets kvinne» av kvinnebladet KK, og på spørsmål og hvem som for henne stikker av med den gjeve tittelen er hun klar i sin tale:

- For meg er min mor til en hver tid årets kvinne, sier kronprinsessen til bladet.

Marit Tjessem (74) stiller aktivt opp for kronprinsparet og er en god støtte for sin datter.

- Min mor er mitt store forbilde. Hun er et fantastisk forbilde, som jeg er veldig stolt av. Da jeg var liten trodde jeg lenge at hun var en engel, har Mette-Marit fortalt i et tidligere intervju med bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Knausgårds kone mener ektemannen har vært fraværende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer