Kronprinsesse Mette-Marit

Mette-Marit overrasket på venninnens Instagram

- Elsker denne mer enn noe.

PÅ SOSIALE MEDIER: Mette-Marit overrasket med kommentar på Marte Stokstads Instagram-profil. Foto: NTB Scanpix / Tore Skaar, Se og Hør
PÅ SOSIALE MEDIER: Mette-Marit overrasket med kommentar på Marte Stokstads Instagram-profil. Foto: NTB Scanpix / Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kvikksølvet i gradestokken synker og barna begynner å gå med luer. Tradisjonen tro er det snart klart for en ny og lang lusesesong. De aller fleste har hatt lus. For småbarnsforeldre er lusa en velkjent og tilbakevendende - og ubuden gjest.

Etter at NRK-stjernen Marte Stokstad la ut et bilde av reklame for en luseklinikk på Nesbru i Asker og kommenterte det med «Pop-up shop a la sesong» lot ikke meldingene vente på seg.

En av de som kommenterte bildet, var kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprinsessen - som er på Instagram under det klingende kallenavnet «gullfugl» - kommenterte raskt venninnens artige bilde og kommentar:

«Elsker denne mer enn noe!», skrev Mette-Marit under Martes bilde.

Om Mette-Marit siktet til den lokale luseklinikken i hjemkommunen Asker eller om kommentaren var ironisk ment om lusa generelt, vites ikke.

Kronprinsessen har vært småbarnsmor i nærmere 20 år, og har nok både fått varsel fra skole og barnehage eller på eget initiativ sjekket barna for lus. Ikke rart hun hashtagget innlegget med «#lusesesong»…

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer