Kronprinsesse Mette-Marit

Mette-Marit overrasket på venninnens Instagram

- Elsker denne mer enn noe.

PÅ SOSIALE MEDIER: Mette-Marit overrasket med kommentar på Marte Stokstads Instagram-profil. Foto: NTB Scanpix / Tore Skaar, Se og Hør
PÅ SOSIALE MEDIER: Mette-Marit overrasket med kommentar på Marte Stokstads Instagram-profil. Foto: NTB Scanpix / Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kvikksølvet i gradestokken synker og barna begynner å gå med luer. Tradisjonen tro er det snart klart for en ny og lang lusesesong. De aller fleste har hatt lus. For småbarnsforeldre er lusa en velkjent og tilbakevendende - og ubuden gjest.

LUSEKLINIKKEN: Mette-Marit kommenterte venninnens Instagram-bilde. Foto: Skjermdump, Instagram
LUSEKLINIKKEN: Mette-Marit kommenterte venninnens Instagram-bilde. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Etter at NRK-stjernen Marte Stokstad la ut et bilde av reklame for en luseklinikk på Nesbru i Asker og kommenterte det med «Pop-up shop a la sesong» lot ikke meldingene vente på seg.

En av de som kommenterte bildet, var kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprinsessen - som er på Instagram under det klingende kallenavnet «gullfugl» - kommenterte raskt venninnens artige bilde og kommentar:

«Elsker denne mer enn noe!», skrev Mette-Marit under Martes bilde.

Om Mette-Marit siktet til den lokale luseklinikken i hjemkommunen Asker eller om kommentaren var ironisk ment om lusa generelt, vites ikke.

Kronprinsessen har vært småbarnsmor i nærmere 20 år, og har nok både fått varsel fra skole og barnehage eller på eget initiativ sjekket barna for lus. Ikke rart hun hashtagget innlegget med «#lusesesong»…

Saken fortsetter under bildet.

GULLFUGL: Kronprinsesse Mette-Marit går under navnet «Gullfugl» på Instagram og hun er stadig å se på sosiale medier. Foto: Skjermdump, Instagram
GULLFUGL: Kronprinsesse Mette-Marit går under navnet «Gullfugl» på Instagram og hun er stadig å se på sosiale medier. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Ivirig på sosiale medier

Dette er imidlertid ikke første gang kronprinsessen har uttrykt seg på sosiale medier. Da hun først kom på Instagram med en privat bruker i 2014, kunne Se og Hør avsløre at Mette-Marits hemmelige bruker var under navnet «Gullfugl».

Kort tid senere fikk hun også sin offisielle konto på det sosiale mediet.

Kronprinsessen benytter sosiale medier til å la folket ta del i hennes oppgaver og daglige gjøremål, men hun har også spurt det norske folket om hjelp gjennom Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Spurte om hjelp

Da kronprinsfamiliens hund, Muffins Kråkrebolle tidligere i år ble meldt savnet, gikk Mette-Marit ut med nyheten og oppfordret alle med nyttig informasjon til å ta kontakt.

- Status er at hunden var ute på tur med kronprinsparet og Milly Kakao, og forsvant i 16-tiden. Hele familien er ute og leter, sa pressesjef ved Slottet, Marianne Hagen til Dagbladet den gang.

I ettertid fulgte kronprinsessen opp meldingen ved å legge ut en gladnyheten om at hunden var kommet til rette igjen noen timer senere.

Der så man prinsesse Ingrid Alexandra holde rundt Muffins Kråkebolle, mens Mette-Marit omtaler kronprins Haakon som sin «skjønne og kloke mann» i den tilhørende teksten.

Kronprinsfamilien eier to hunder, Muffins Kråkebolle og Milly Kakao. Hunden som var savnet er avkommet til Milly Kakao.

LES OGSÅ: Derfor må Meghan Markle legge skuespiller-karrieren på hylla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer